Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Pelikaan Travel Group Vakantiebeurs op 10 december

Door: Redactie Algemeen

(advertorial) - Op zondag 10 december wordt het Rat Verlegh Stadion, thuisbasis van NAC Breda, omgetoverd tot een waar vakantieparadijs. De Pelikaan Travel Group Vakantiebeurs (voorheen Vakantiebeurs Breda) is hét evenement voor iedere reisliefhebber die geïnformeerd, geïnspireerd en geadviseerd wil worden over hun volgende reisbestemming. De meest uiteenlopende specialisten uit de reiswereld vertellen die dag vol passie over diverse bestemmingen die uw hart sneller doen kloppen.

Voor ieder wat wils

Waar u ook heen wilt en wat uw dromen ook zijn, uw reis begint op 10 december in het Rat Verlegh Stadion. Verspreid over de hele dag worden interessante presentaties gegeven, kunt u op uw gemakje rondlopen om op zoek te gaan naar het volgende vakantieavontuur bij diverse stands terwijl u luistert naar vrolijke, Zuid-Amerikaanse muziek. Ook aan de jongste reizigers is gedacht, zo kunnen zij zichzelf laten schminken of ze mooie ballonfiguren laten maken. Er is dus voor iedere reisliefhebber wat wils. Van relaxte cruises tot aan vliegvakanties naar de zon voor het gehele gezin en van romantische reizen naar de Seychellen tot aan Fins Lapland: de kans is groot dat er na deze dag weer een nieuwe bestemming op uw wensenlijstje komt!

Kom langs!

Bent u benieuwd geworden? Meld u dan geheel gratis aan via www.pelikaantravelgroup.com/vakantiebeurs. Met uw bezoek maakt u óók automatisch kans op fantastische reisprijzen.
In de prijzenpot zitten onder andere reischeques van HOTIQ, Live To Travel, Bentour Reizen en Sunny Cars, tijdschriftabonnementen van Columbus Magazine en reishanddoeken van Buvanha.

Pelikaan Travel Group
Pastoor van Kessellaan 1
4761 BH Zevenbergen