Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Elevate online

Inwoners van Breda welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in het stadhuis

Door: Eveline Jansen Algemeen

BREDA- De gemeenteraad van de gemeente Breda nodigt haar inwoners uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst in het stadhuis. Op zaterdag 6 januari 2024 zijn inwoners van harte welkom om met raadsleden, collegeleden en de burgemeester te proosten op het nieuwe jaar! De nieuwjaarsbijeenkomst zal vanwege veiligheidsredenen plaatsvinden in twee rondes, voor ieder 160 gasten. Ook zal op de Grote Markt vóór het stadhuis een marktkraam staan. Vanuit deze kraam wensen raadsleden voorbijgangers een gelukkig nieuwjaar en bieden ze hen een warm drankje aan. 

Proosten op het nieuwe jaar met raadsleden, collegeleden en de burgemeester? Dat kan op zaterdag 6 januari 2024 in het stadhuis tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst waar de gemeenteraad van de gemeente Breda haar inwoners voor uitnodigt. Vanwege veiligheidsredenen zal het glas geheven worden in twee rondes, waarbij per ronde 160 inwoners welkom zijn. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wil de gemeenteraad niet alleen de inwoners ontmoeten en de beste wensen uitwisselen, het is ook mogelijk om een kijkje te nemen in de verschillende ruimtes van het stadhuis. 

Hoe aanmelden?

Aanmelden voor de nieuwjaarsbijeenkomst kan door een mail te sturen aan de raadsgriffie met daarin de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Telefoonnummer (voor eventuele vragen)
  • Met hoeveel personen u komt en hun voor-en achternamen
  • Voorkeur voor ronde 1 (14.00-15.30 uur) of ronde 2 (16.00-17.30 uur) 

Aanmelden kan tot 17 december 2023. Inwoners die zich aanmelden ontvangen op zijn laatst op 22 december een bericht of ze zijn ingedeeld in de ronde van hun keuze. Als een ronde vol is, laat de gemeente dat ook weten.

Marktkraam buiten

Ook zal op de Grote Markt vóór het stadhuis een marktkraam staan. Vanuit deze kraam wensen raadsleden voorbijgangers een gelukkig nieuwjaar en bieden ze hen een warm drankje aan. De gemeenteraad hoopt dat er veel inwoners langs zullen komen!