De kerstman, foto ter illustratie
De kerstman, foto ter illustratie Foto: Michael Janiec

STEK pakt dit weekend uit met tweedaags kerstspektakel

Algemeen

BREDA - STEK tovert zichtzelf dit weekend om tot een winterwonderland. De ondernemers pakken groots uit voor het kerstspektakel, wat de toepasselijke naam het kerstSTEKtakel draagt.

Fonkelende lichtjes, heerlijke geuren en een overvloed aan originele cadeau-ideeën. Dat is wat STEK dit weekend aan haar bezoekers biedt tijdens het tweedaagse KerstSTEKtakel. Dat vindt zowel zaterdag als zondag van 14.00 uur tot 19.00 uur plaats.

“Wat kun je verwachten? Een bruisende kerstmarkt wacht op bezoekers, gevuld met lokale ambachtslieden en creatieve kraampjes die unieke geschenken aanbieden. Laat je meeslepen door live muziek en betoverende optredens die de feeststemming naar ongekende hoogten brengen”, laat de organisatie enthousiast weten. “Geniet van heerlijk eten en warme drankjes te midden van vrienden en familie. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er nog tal van verrassingen die op je wachten!”

Ook de kerstman zal aanwezig zijn. Kinderen kunnen met hem op de foto en de kerstman zal ook de tijd nemen om een praatje te maken.