Afbeelding
Foto: Peter Visser

Word nu Vriend van BredaVandaag en ontvang twee kaarten voor NAC - Willem II

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Op 22 december is het weer tijd voor dé derby: NAC - Willem II. En jij kan erbij zijn! Word Vriend van BredaVandaag en ontvang als welkomstcadeau twee tickets!

Op 22 december is het zo ver. Dan speelt NAC in het Rat Verlegh Stadion weer dé derby tegen Willem II. En nieuwe Vrienden van BredaVandaag krijgen als welkomstcadeau nu twee gratis tickets!

Over Vrienden van BredaVandaag
Als Vriend van BredaVandaag steun je BredaVandaag én profiteer je het hele jaar door van veel voordeel. Zo mogen Vrienden van BredaVandaag op 23 december gratis naar het Kerstcircus Etten-Leur. Krijgen ze korting bij diners bij onder andere Koeckers en Tasty World. Ontvangen ze gratis het Jaarboek Breda 2023. En maken ze kans op gratis tickets voor de tofste evenementen!

Vriend van BredaVandaag ben je al voor 29,95 euro per jaar. En als welkomstcadeau krijg je nu twee gratis kaarten voor de wedstrijd NAC - Willem II! Dus twijfel niet, en meld je snel aan. Want op=op!

Aanmelden kan via deze link

Hoe werkt het
Wil jij twee gratis tickets voor de derby? Meld je dan nu aan als Vriend van BredaVandaag. Voordat je betaalt, wordt gecontroleerd of er nog tickets beschikbaar zijn. Je krijgt bericht wanneer er twee gratis tickets voor jou klaarliggen. Wees er dus snel bij, want op=op.