Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Een sfeervolle start van WinterWonderBeek

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

PRINSENBEEK - Op zaterdag 9 december was het zo ver. Toen ging met WinterWonderBeek Live dan eindelijk officieel WinterWonderBeek van start. En vandaag vond de gezellige kerstmarkt weer plaats. Tot en met 4 januari is er een vol programma aan activiteiten en evenementen.

WinterWonderBeek ging dit weekend van start. En dat gebeurde voordat het ijs op de baan lag. 

WinterWonderBeek live
De aftrap van WinterWonderBeek werd gegeven met WinterWonderBeek Live. “Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer WinterWonderBeek Live. Dat organiseren we wanneer de tent al staat, maar het ijs nog niet ligt. De tent kan dan gebruikt worden als grote feesttent’, legt Lisenka Schalk uit.” En na de enorm geslaagde eerste editie van vorig jaar, gingen tickets dit jaar dan ook als warme broodjes over de toonbank. WinterWonderBeek Live was stijf uitverkocht.

Kerstmarkt
Vandaag vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Op de locatie waar vanaf donderdag 14 december het ijs ligt, staan nu ruim 20 kraampjes opgesteld. Ook wordt de middag extra sfeervol gemaakt door optredens van onder andere Die Lageländer, Tabrassco, vrouwenkoor Breda en Amor Musea.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding