Afbeelding
Foto: Shutterstock

Inzamelingsactie voor gedenksteen voor onverwachts overleden Taxi Sientje

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Op 25 februari is onverwachts Francien de Bont - Aerts overleden. Zij was in Breda erg bekend als Taxi Sientje. Om een bijzondere gedenksteen te kunnen plaatsen, is de familie van Francien een inzamelingsactie begonnen.

Vrienden en familie van Taxi Sientje zijn een inzamelingsactie gestart voor een bijzondere gedenksteen. “Taxi Sientje werd door velen op handen gedragen. Breda is geschokt en in diepe rouw. Hiervoor willen we, na haar eervolle begrafenis, een memorabele herdenking plaatsen op haar graf, ter nagedachtenis aan haar. Mede daardoor kan iedereen die daar behoefte aan heeft, Francien op een gedenkwaardige manier eren”, schrijft haar man op de Gofundme-pagina. De hoop is dat de inzamelingsactie in totaal 7500 euro op zal leveren. De eerste honderden euro’s zijn al binnen.

Overlijden

De Bredase Francien De Bont - Aerts is onverwachts overleden. Francien was een bekende Bredase taxichauffeur. Ze was de eigenaresse van Taxi Sientje. Dat bedrijf startte ze zelf op, toen ze merkte dat er veel behoefte was bij vrouwen aan vrouwelijke taxichauffeurs. Op 25 februari overleed zij onverwachts.

De inzamelingspagina vind je hier.