Afbeelding
Foto: Joris Bisschops

Rennend door het Rat Verlegh Stadion: Dit is de route van de Urban Trail

Door: Hanneke Marcelis Cultuur

BREDA - Altijd al door het Rat Verlegh Stadion of het Chassé Theater willen lopen? Tijdens de Urban Trail Breda op zondag 21 april is dat mogelijk. Tijdens deze zesde editie lopen deelnemers over een gloednieuw parcours door veel locaties die niet eerder voorbij kwamen tijdens de Urban Trail Breda. Maar liefst 17 locaties openen hun deuren voor de hardlopers.


Alle lopers starten en finishen op zondag 21 april op de Chassé Promenade. Ook tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van 6 km gaat door onder andere ‘T Sas en de BoulesBitesBar. De lange route van ongeveer 12,5 kilometer gaat door alle locaties op de route. Locaties waar tijdens de Urban Trailer doorheen wordt gerend zijn naast het Rat Verleghstadion onder andere Avenue, de Pastakantine, Hotel Nassau, Filmhuis Breda, Chassé Theater, Triple O Campus, en Holland Casino.

De Urban Trail wordt al jarenlang georganiseerd door heel Nederland. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. De Urban Trail is een zogenaamde fun run. Er is dus geen tijdsregistratie bij de Urban Trail. 

Inschrijven voor de Urban Trail is nog mogelijk.


 Urban Trail