Baronie won met 1-0 van UDI'19. foto Gert-Jan van Linschoten

Baronie geen vuist tegen Haaglandia

Voetbal

BREDA – Baronie had woensdag geen schijn van kans tegen het thuisspelende Haaglandia. De Baronnen gingen kansloos ten onder en verloren de derde wedstrijd van het seizoen met 4-1.

De eerste helft was nog geen tien minuten oud toen Haaglandia al op een 1-0 voorsprong kwam. Enkele minuten later keken de Bredanaars al tegen een 2-0 achterstand aan. Op een paar kleine kansjes na leek Baronie verder machteloos.

In de tweede helft vrijwel hetzelfde beeld. Kort na aanvang van het tweede de bedrijf lag de bal alweer achter de Bredase doelman Van Sant: 3-0. Tien minuten voor tijd wist Baronie nog iets terug te doen. Hage profiteerde optimaal van een fout in de defensie van Haaglandia.

Na de 3-1 kreeg de ploeg uit Breda een korte opleving, maar wist dit niet lang vol te houden. De thuisploeg maakt nog even de duidelijk wie de bovenliggende partij was in de wedstrijd en drukte het klasse verschil uit in het vierde en laatste doelpunt.