Afbeelding

NAC wint in oefenduel nipt van FC Den Bosch

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - NAC speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het was de vijfde oefenwedstrijd van het seizoen en de Bredanaars wisten deze winnend af te sluiten.

NAC speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het oefenduel begon om 14:30 uur. Al na acht minuten was het raak voor NAC. Een schot van Azzagari kon nog worden gekeerd op de lijn. Moreno Rutten wist echter alsnog de 1-0 binnen te prikken. Heel lang kon NAC niet van de voorsprong genieten. Al na 19 minuten schoot FC Den Bosch de gelijkmaker binnen.

Tweede helft

Na rust kwam NAC alweer snel op voorsprong. Ralf Seuntjens wist in minuut 50 bij de eerste paal binnen te koppen. Na bijna een uur spelen wisselt FC Den Bosch maar liefst tien spelers. In minuut 80 leek NAC via Van Schuppen op een 3-1 voorsprong te komen, maar dit ging niet door vanwege buitenspel. Hierna gebeurde er niet veel meer en dus konden de Bredanaars een nipte overwinning noteren.