Foto: Hanneke Marcelis

Controle braderie Ginneken: 25 minderjarigen naar Halt, twee bekeuringen en een aanhouding

  112 Meldingen

BREDA - Handhaving Breda heeft donderdagnacht samen met de jeugdagenten van team Markdal en de beveiliging en ondernemers van Bruisend Ginneken een controle uitgevoerd op het gebruik van alcohol onder jongeren. 25 minderjarigen zijn naar Stichting Halt gestuurd, twee jongeren hebben een bekeuring gekregen en een iemand werd aangehouden.


De aanhouding vond plaats omdat de 17-jarige jongen een van de jeugdagenten beledigd had. Hij is overgebracht naar het arrestantencomplex.

Ook de komende dagen zal handhaving nog actief controleren op de braderie in het Ginneken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze week is het Bruisend Ginneken???? Afgelopen nacht hebben wij in samenwerking met @jeugdagenten_team_markdal ondernemers en beveiliging van het evenement een controle uitgevoerd op het gebruik van alcohol onder jongeren. 25 minderjarige hebben een verwijzing naar @stichtinghalt gekregen, 2 jongeren hebben een bekeuring gekregen en één 17-jarige jongen vond het nodig om één van de jeugdagenten te beledigen en is hiervoor aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex. Ook de komende dagen zullen wij samen met de ketenpartners acties houden op en rondom het evenement. #breda #samenvoorveiligheid #handhaving #halt #nix18

Een bericht gedeeld door Handhaving Gemeente Breda (@handhaving_breda) op

Mura Kuijpers

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief