Foto: Perry Roovers / SQ Vision

Woning aan de Haagdijk binnengevallen door politie: man gearresteerd

  112 Meldingen

BREDA - De politie is zaterdagochtend een woning aan de Haagdijk binnengevallen. De politie ging het pand in, nadat zij een melding kregen van een man die met een bebloed gezicht en een mes voor het raam stondEen tijdje later werd er een geboeide man naar de gereedstaande politiebus gebracht.


UPDATE 22-03-2020. De man die zaterdag werd aangehouden in zijn woning in de Haagdijk wil graag zijn kant van het verhaal toelichten. Volgens hem ging de gehele situatie om een vervelend misverstand. "Ik was bezig met verhuizen, en was daarbij gevallen. Daardoor had ik een bebloed gezicht. Toen ik vervolgens een keukenmes vast had, had ik toevallig oogcontact door het raam. Vervelend toeval, waardoor de politie ter plaatse kwam en mij volgens protocol in de boeien sloeg. Daarbij werd de deur dan ook niet geforceerd met een stormram. Ik deed de deur zelf open."

De politie kwam met vier eenheden ter plaatse. Zij werden ondersteund door de Orde en Handhaving. Het eerste gedeelte van de Haagdijk werd voor een korte tijd afgesloten, waarna de politie met schild en stormram het pand inging. Een tijdje later werd er een geboeide man naar de gereedstaande politiebus gebracht. Hierna werd de actie afgeblazen en de Haagdijk werd weer opengesteld.

Waarom de man op deze manier werd aangehouden of wat hij heeft gedaan is niet duidelijk. 

Robbert Temmen

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief