Foto: Politie

Drie verdachten aangehouden na vechtpartij aan de Veldsteen

  112 Meldingen

BREDA - Drie mannen zijn zaterdagavond kort voor middernacht opgepakt na een vechtpartij aan de Veldsteen in Breda. Twee van hen gingen mee naar het politiebureau.  derde verdachte werd naar het ziekenhuis overgebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen.  


Rond 23.45 uur troffen agenten na een melding drie mannen aan die zojuist een vechtpartij achter de rug hadden. Een van de mannen was gewond aan zijn gezicht. Verklaringen en camerabeelden toonden aan dat een 32-jarige man uit Breda de auto van twee andere personen (twee mannen van 23 jaar uit Breda en Etten-Leur) zou hebben vernield en de twee inzittenden zou hebben mishandeld.  

Deze twee personen hebben daarna de 32-jarige man mishandeld. De drie mannen zijn allemaal als verdachte aangemerkt, twee van hen zijn meegenomen naar de politiecel. Vermoedelijk ligt een eerder conflict ten grondslag aan dit incident. De politie doet hier verder onderzoek naar. De derde verdachte werd naar het ziekenhuis overgebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. 


Robbert Temmen
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief