Logo bredavandaag.nl

Michiel de Zeeuw geeft Bredanaars interieuradvies tijdens Rabo Woonbeurs

  Advertorial

(advertorial) - Wil je graag interieurtips en stylingadvies voor jouw (nieuwe) woning? Laat je dan inspireren door interieurarchitect Michiel de Zeeuw tijden de Rabo Woonbeurs op zaterdag 2 april aanstaande.


De Rabo Woonbeurs biedt persoonlijk advies op het gebied van wonen, styling, groen, interieur, financiële planning en duurzaamheid. Standhouders zijn onder meer makelaars, een tuinspecialist, diverse wooninrichters, een notaris en specialisten op het gebied van duurzaam verbouwen en wonen.

Michiel de Zeeuw
Naast de Bredase exposanten is ook interieurarchitect Michiel de Zeeuw, bekend van onder andere RTL Woonmagazine, zaterdag 2 april de gehele dag aanwezig op de beurs bij Rabobank Breda (Kloosterplein 11). Hij verzorgt om 11.00 uur en 13.00 uur een gratis workshop voor alle aanwezigen. Bezoekers kunnen ook hun  foto's, plattegronden of tekeningen meenemen naar de beurs en kans maken op een persoonlijke speeddate met Michiel.

Gratis entree
De Rabo Woonbeurs wordt gehouden bij Rabobank Breda aan het Kloosterplein 11 in Breda en is gratis te bezoeken. Open van 10.00 - 15.00 uur. Voor alle bezoekers staat er een hapje en een drankje klaar en voor kinderen is er volop vermaak in de kidscorner.

Open Huizen Dag
Bezoekers van de NVM Open Huizen Dag op 2 april die hun droomhuis tegen het lijf lopen, kunnen diezelfde dag nog toetsen of het financieel ook haalbaar is bij de adviseurs  van de Rabobank. Maar ook voor mensen die hun bestaande woning willen verbouwen en aanpassen aan hun wensen is de Rabo Woonbeurs het uitgelezen adres om inspiratie op te doen.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de exposanten kijk op rabobank.nl/breda

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief