Logo bredavandaag.nl

Bredase cateraar introduceert Tastebuddies Ontbijt & Snack box

  Advertorial

(advertorial) - Vanaf heden is het Catering bedrijf CuliNice op de markt te vinden met een ontbijt & snack box onder de naam Tastebuddies. Tastebuddies is ontstaan vanuit een wens van Cateraar Pim Elbers, om snel en makkelijk een gezond ontbijt op tafel te kunnen zetten. Dit kan heel eenvoudig, omdat de ontbijt & snack box in heel Nederland op de deurmat geleverd wordt. 


Stabiliteit in het ontbijt
“Als horecaondernemer heb ik maar weinig vaste momenten voor een maaltijd. Behalve het ontbijt, ik ontbijt altijd. Hoe vroeg of laat ik ook opsta. Terwijl mijn taille steeds meer gebukt ging onder de onregelmatige werktijden en natuurlijk al het lekkere eten, probeerde ik echt gezonder te gaan eten. Ik eet al van kinds af aan ontbijtgranen en probeerde daar dan allerlei gezonde varianten in te vinden. Deze zijn er in legio, maar om te kunnen variëren staat dan de kast helemaal vol. “ aldus de jonge ondernemer.

Wat is Tastebuddies?
Eén doos met 8 gezonde ontbijtjes, 8 gezonde snacks voor 2 personen. Ben je alleen, dan krijg je één keer in de twee weken een doos. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, het pakket kan gewoon door de brievenbus. De snacks zijn vaak lekkere zakjes met noten, mueslirepen of gedroogd fruit. Iedere week bestaat de box uit andere producten, zodat je kan blijven variëren met je ontbijt en snacks.

Waarom Tastebuddies?
Tastebuddies is eigenlijk voor iedereen bedacht die het druk heeft en toch de dag met een goede en sterke start wil beginnen. Uit onderzoek is gebleken dat een op de drie Nederlanders door de haast het ontbijt overslaat, de ochtend is ook voor veel mensen het meest hectische moment van de dag. Omdat het ontbijt een belangrijke maaltijd van de dag is bedacht Pim Elbers om een ontbijt & snack box te lanceren, zodat iedereen de dag vol energie begint.

CuliNice
Een goed begin van de dag is erg belangrijk  en daar hoort een goed ontbijt ook bij, aldus Pim Elbers. Er zijn dan ook verschillende recepten te vinden op de website van CuliNice. Ook wordt in de Tastebuddies box een bijpassend recept meegeleverd, zodat je eindeloos kan variëren met je havermout, muesli ‘s en andere snacks. De bloggers van CuliNice verzinnen iedere keer weer de meest fantastische ontbijtjes, zodat je de dag goed begint. De boxen zijn te bestellen op www.tastebuddies.nl.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief