Logo bredavandaag.nl
ABC Clinic

ABC Clinic Breda: 14 specialisten en samenwerking met Amphia

  Advertorial

(advertorial) - Meer dan zes jaar bestaat ABC Clinic inmiddels. In die jaren heeft de Bredase  privékliniek in Breda voor Botox en fillers, ooglidcorrecties, liposuctie, haartransplantatie en plastische chirurgie 14 specialisten aan zich weten te binden.


Eigenaar Jorn Kielman is trots op zijn team. “Want ik geloof heilig in specialismen”, onderstreept hij de vakkennis van de chirurgen en artsen. Dat geloof is gebaseerd op ervaring. “Als je een behandeling heel vaak uitvoert of maar een paar keer, dat maakt een verschil.”

De afgelopen jaren groeide het team, waarvan een aantal tevens trainer is in zijn of haar specialisme. Inmiddels hebben vier artsen zich volledig gespecialiseerd in behandelingen met Botuline toxines en fillers, zijn er drie plastisch chirurgen die zich enkel bezighouden met ooglidcorrecties, focussen twee artsen en plastisch chirurgen zich volledig op liposuctie, liposculpture en bilvergroting met eigen vet of implantaten.

“Een team van vier plastisch chirurgen houdt zich bezig met de plastische chirurgie van het lichaam en het gezicht”, vertelt mede-eigenaar Ankie van der Linden van ABC Clinic. Denk daarbij aan borstvergrotingen, borstcorrecties, faceliften, buikwandcorrecties en neuscorrecties. “Daarvoor werken we samen met het Amphia, waar de operaties worden uitgevoerd. Op die samenwerking zijn we erg trots.”

Die samenwerking heeft meerdere voordelen voor de cliënt. “De intakegesprekken vinden bij ons plaats, zodat we de persoonlijke aandacht kunnen geven die klanten van ons zijn gewend. Het comfortabele, luxe en discrete is voor veel mensen een reden om naar onze kliniek te komen.” Kielman vult aan: “Daarbij parkeert men gratis voor de kliniek en is er verse koffie.”

Nieuw sinds maart dit jaar in het specialistische aanbod is de samenwerking met het HuidTherapeutisch Centrum in Breda. Een team van huidtherapeuten houdt zich hierbinnen bezig met de huidverbeterende behandelingen.

Benieuwd naar alle behandelingen? Neem een kijkje op de website van ABC Clinic of bel: 076 - 542 31 54.

ABC Clinic
Paardeweide 22 a-b
4824 EH Breda
Telefoon: 076-542 31 54 (ma t/m zo 08.00 tot 22.00 uur)
Email: info@abc-clinic.nl
Facebook: www.facebook.com/abcbredaFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief