Logo bredavandaag.nl

Sven & Sophie vinden hun plek in Breda

  Advertorial

(advertorial) - Sven & Sophie zijn verhuisd. Een klein stukje maar, misschien 150 meter, maar daarom niet minder belangrijk om te melden. Want de winkel - gespecialiseerd in ondermode voor hem en haar - veranderde eerder van naam. Sven & Sophie heette namelijk eerst Jambelle.


Eigenaar Ad Gudde is trots op de nieuwe formule. “Sinds september vorig jaar gaan we als Sven & Sophie door het leven. In eerste instantie op de plek waar we al 77 jaar zaten, maar sinds maart op een nieuwe plek, Ginnekenstraat 19, schuin tegenover de Hema.”

Met de nieuwe naam én de nieuwe plek, haakt Gudde aan bij de veranderde tijd. “Het aanbod in de winkel was de afgelopen jaren al van alleen beenmode opgeschoven naar been- en ondermode voor mannen en vrouwen. We hebben ook voor de mannen (Sven) en de vrouwen (Sophie) aparte afdelingen gecreëerd.”

Door de nieuwe naam is Sven & Sophie echt een winkel voor hem en haar, vertelt Gudde. Met een duidelijk profiel. “We doen ondermode, dat betekent dat we voor vrouwen geen lingerie verkopen, maar wel topjes en slips van merken als Mey, Ten Cate en Calvin Klein , naast uiteraard de vertrouwde beenmode van bijvoorbeeld Falke en Oroblu.”

Door die duidelijke keuze, kan het personeel van Sven & Sophie klanten ook deskundig advies geven. “En dat is belangrijk omdat je aankoop bij thuiskomst wel moet voldoen aan je verwachtingen.” Met het voorjaar in aantocht betekent dat een ruime keuze aan onzichtbaar en corrigerend ondergoed en panty’s, ideaal voor onder zomerjurkjes en pantalons.

Ook voor de mannen is er een ruim aanbod van de bekende merken, zoals Hugo Boss, Emporio  Armani, Mey, Björn Borg, Diesel, Calvin Klein en Tommy Hilfigger. “We hechten erg aan kwaliteit”, benadrukt Gudde.

Ook voor de thuisshopper is Sven & Sophie helemaal klaar. "Via de website is de gehele collectie online te bestellen, maar we ontvangen u graag in onze nieuwe winkel."

Sven&Sophie
Ginnekenstraat 19
4811 JD Breda
Tel 076 - 52 14 427FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief