Logo bredavandaag.nl

Glass Inside opent nieuwe vestiging in Ulvenhout

  Advertorial

(advertorial) - Glazen wanden, inloopdouches, werkbladen van glas en glas waarover je kunt lopen. Maar allemaal voor gebruik binnen in huis of kantoor. Dat is Glass Inside. Johan Struijs en zijn vrouw Hetty openen zaterdag de nieuwe Ulvenhoutse vestiging voor de regio West-Brabant.


Glas is glas, zou je zeggen. Maar zo zit dat niet helemaal. “Glas voor binnen is echt maatwerk, vraagt een ander afwerkingsniveau en een andere behandeling dan glas voor buiten”, vertelt Johan, die al 25 jaar werkzaam is in de glasbranche.

Dat gaat niet alleen over het glas zelf, maar ook over de plaatsing. “Glas binnen plaatsen is vaak manoeuvreren in kleine ruimtes, vandaar dat wij het glas ook zelf monteren bij de klanten.”

Een mooie glazen vloer of scheidingswand begint met een goed advies. “Vandaar dat wij samenwerken met aannemers, die hun klanten kunnen doorsturen om te kijken wat ze precies willen.” Want naast de afwerking zijn er verschillende soorten veiligheidsglas, uiteenlopend van helder tot extra helder glas en van decorglas tot eventueel door de klant zelf ontworpen gezandstraald glas.

De toepassingen van glas zijn groter dan je voor mogelijk houdt. Op de website van Glass Inside is bijvoorbeeld goed te zien wat een glazen vloer doet voor licht in huis of kantoor. Glas inspireert, vandaar ook onze slogan “Inspired by Glass”, aldus Johan.

In het pand aan de Tolweg 9 in Ulvenhout kunnen de verschillende soorten bekeken worden en staat Johan klaar voor advies op maat. Dat geldt voor particulieren, maar ook voor bedrijven die denken over de toepassing van glas.

Officiële opening Glass Inside, zaterdag 11 juni tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor bezoek staat een hapje en drankje klaar.

Glass Inside
Tolweg 9
4851 SJ UlvenhoutFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief