Logo bredavandaag.nl

Unieke preview Renault Mégane Estate bij Auto Indumij Oosterhout

  Advertorial

(advertorial) - Wat is er mooier dan in een midzomerse Franse ambiance als eerste twee nieuwe modellen van Renault van dichtbij te kunnen bekijken? Daarom presenteert Auto Indumij in Oosterhout op 17 juni de Talisman Estate en de Mégane Estate.


De Mégane Estate is vrijdagavond 17 juni voor het eerst en ook alleen dan in Nederland. De auto is pas vanaf september leverbaar. Vandaar dat Auto Indumij, Renault dealer aan de Boedingen 19 in Oosterhout, op vrijdagavond 17 juni aanstaande de introductie viert van de  nieuwe Renault Mégane Estate en Talisman Estate. “Het is een unieke gelegenheid om beide modellen als eerste in midzomerse sfeer te bekijken.”

Ontdek de nieuwe Mégane Estate
De nieuwe Mégane Estate kent een expressief design en deelt zijn sportieve rij-eigenschappen met de nieuwe Mégane Hatchback. De auto is leverbaar met diverse moderne benzine- en dieselmotoren.

Tijdens de Midzomer Première bij Auto Indumij is de nieuwe Mégane Estate uitgebreid te bekijken en de eerste kopers profiteren van het Renault Innovation Pack

Een bezoek aan Auto Indumij op 17 juni is sowieso de moeite waard. “Tijdens de midzomer Première serveert Chansoupe vanuit een retro oldtimer caravan overheerlijke borrelplankjes. Ook aan een verfrissend drankje en een Franse ambiance is uiteraard gedacht.”

Iedereen is vrijdag 17 juni van  17.00 tot 20.00 van harte welkom in de nieuwe Renault Store van Auto Indumij.

Kijk voor meer info op de website.
Daar  kun je je ook aanmelden voor het première-event.


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief