Logo bredavandaag.nl
uitgaan

Memory Lane is uitgaan voor 24-plussers en feest der herkenning

  Advertorial

(advertorial) - Muziek uit de jaren 80 en 90 voor wie opgroeide in die jaren, dat is elke zaterdagavond Memory Lane aan de Reigerstraat. Denk Madonna, Prince en Michael Jackson, maar ook 2 Unlimited en Paul Elstak.


“Memory Lane neemt je mee naar de tijd dat je niet om de haverklap werd gestoord, dat je niet werd opgeslokt door allerlei verplichtingen”, vertelt de woordvoerster ethousiast. “Terug naar die tijd dat je nog kon gaan en staan waar je wilde.” 

Het is de nieuwe uitgaansgelegenheid in Breda voor wie 24 of ouder is. “We hebben bewust die grens getrokken omdat onze bezoekers toch op een andere manier uitgaan dan jongeren”, vertelt een woordvoerster van Memory Lane. “De reacties die we krijgen zijn ook positief. Volgens ons bestaat zoiets ook nog niet in Breda.”

"Het is 'a trip down memory lane'”, verwijst ze naar de Amerikaanse uitspraak over in gedachte teruggaan naar het verleden. “Miami Vice, Top Gun, The A-Team, die onvergetelijke tijd, daar moet je aan denken. Het was ook de tijd van Doe Maar-buttons, fluorescerende beenwarmers en getoupeerd haar. Memory Lane is één feest der herkenning.”

Memory Lane is elke zaterdagavond vanaf 21.00 geopend voor 24+. De toegang is gratis. 

Op overige dagen is Memory Lane beschikbaar als feest- en evenementenlocatie. Dan geldt er geen leeftijdsgrens. Voor meer informatie over groepsarrangementen en of het huren van Memory Lane als evenementenlocatie kan gebeld worden naar 06-46129846 of gemaild naar marketing@dekapiteinbreda.nl

Memory Lane
Reigerstraat 22b Breda
www.memorylanebreda.nl

Bij de buren: All you can eat tafelbbq

Naast Memory Lane zit De Kapitein. Daar kun je terecht voor een ultieme aanloop naar bijvoorbeeld een avondje uit je dak gaan bij Memory Lane. De Kapitein introduceert het unieke concept tafelbarbecue uiteraard voor alle leeftijden en ook voor groepen. “Vleeseter of vegetariër, tafelbarbecue kent geen beperkingen.”.

Onbeperkt tafelbarbecue is dagelijks te boeken voor 24,50 euro per persoon - inclusief friet, salade en diverse sauzen.

Iets te vieren?
Het jaarlijkse teamuitje, een familiereünie, je verjaardag, je beste vriend of vriendin die binnenkort gaat trouwen. In De Kapitein Breda is er genoeg te vieren. Cocktailworkshop, bierproeverij, erotisch diner gevolgd door een feest dat zijn weerga niet kent. Voor groepen boven de 20 personen behoort private dining tot de mogelijkheden. De Kapitein Breda is dagelijks geopend.

Tafels voor de Tafelbarbecue bij De Kapitein zijn vast te leggen via 06-57828235 of via info@dekapiteinbreda.nl

De Kapitein Breda,
Reigerstraat 22 Breda
www.dekapiteinbreda.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief