Logo bredavandaag.nl

Tijdelijke prijsverlaging van de Renault Twingo bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - De nieuwe Renault Twingo is ongekend populair in Nederland. Sinds de introductie heeft de Twingo al menig mannen- en vrouwenhart veroverd met zijn prachtige uiterlijk en volwassen rijeigenschappen.


Tijdelijk is de Twingo nóg aantrekkelijker. Auto Indumij, de Renault dealer in de regio, heeft de prijzen van de Twingo verlaagd. “Je stapt al vanaf 8.790 euro in een gloednieuwe Twingo. Wil je ook airco en een uitgebreid mutlimedia audio systeem? Voor slechts 1.100 euro extra is jouw Twingo voorzien van alle moderne gemakken”, aldus de specialisten van Auto Indumij.  

Scherpe vanafprijs
Auto Indumij, een van de grotere Renault dealers in Nederland, heeft goede contacten met de importeur, Renault Nederland. “Hierdoor hebben wij een aantal Twingo’s extra scherp kunnen inkopen. Deze auto’s heeft Auto Indumij in diverse frisse kleuren op voorraad. Dat betekent snel rijden voor de snelle beslissers!”

Actiewebsite
Uiteraard is het geen probleem om je huidige auto in te ruilen bij Auto Indumij. “Er is een speciale website ontwikkeld waar je in een paar stappen de inruilwaarde van jouw auto kunt bepalen. Auto Indumij is altijd op zoek naar jong gebruikte, goed onderhouden auto’s dus de inruilprijzen zijn bijzonder hoog.”

Ook weten wat jouw auto waard is? Kijk op www.ikwileentwingo.nl en vraag jouw persoonlijke offerte aan.

De Twingo met voordeel is te verkrijgen bij Auto Indumij in Etten-Leur en Auto Indumij in OosterhoutFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief