Logo bredavandaag.nl

Breda krijgt uniek meerdaags festival met meer dan 200 artiesten: Dream Village

  Advertorial

(advertorial) - Net buiten Breda vindt op 2, 3 en 4 september Dream Village plaats. Het festival heeft dit jaar meer dan 200 artiesten uit zowel binnen- en buitenland verdeeld over het hele weekend op het programma staan. Dream Village draait niet alleen om muziek maar zet ook vol in op de beleving van de bezoeker.


Twee dagen lang krijgt het eerste meerdaagse dancefestival van Breda een afsluiting waar je kippenvel van krijgt. “Een twintig minuten durende show waarin vuurwerk, special effects, licht en geluid een geheel vormen en waarin je meegenomen wordt op reis door Dream Village aan de hand van de Mechanisms of Nature.

Het thema wordt doorgevoerd in niet alleen de stages en de aankleding van het terrein maar “Alles is in stijl van het thema, the Mechanisms of Nature”, weet organisator Arno van der Star van EYE4Dance. “Zelfs de onderzetters en de frietbakjes zijn onderdeel van het verhaal dat je dit weekend gaat beleven.”

Dream Village is een uniek concept in de regio doordat je er alle stijlen vindt van de dancemuziek. Op zaterdag zijn er 10 area’s! Naast (deep)House, Techno en Eclectic vind je op Dream Village ook (Raw)Hardstyle, Hardcore en Freestyle. Uiteraard bieden de verschillende podia ruimte aan Bredase namen als Dannic en Beauriche, maar ook andere (inter)nationale wereldsterren als Eva Simons, Sander van Doorn, Sick Indivuals, The Prophet, Miss K8, Warface en Adaro.

De camping van het festival, het Dream Resort genoemd, biedt plek aan 1500 festivalgangers. Hier kan niet alleen worden geslapen, maar kunnen de bezoekers ook chillen in een jacuzzi, meedoen aan verschillende activiteiten, een film kijken in de Dream Cinema en barbecuen op het centrale barbecuepunt. Zij kunnen ook bijna het hele weekend gebruik maken van de Dream Street. Deze is te vinden op het terrein van het festival en kan worden gezien als het bruisende hart van een dorp. Hier staan verschillende eetkraampjes, kermisattracties, het Dream Café en nog veel meer.

“Het Dream Hotel, met eigen handdoeken en inclusief shuttle-vervoer van en naar het Village is zo goed als uitverkocht.” Daarmee hebben de boekers van een kamers de ultieme VIP- variant van het weekend.Kaarten voor de eerste Bredase editie van Dream Village zijn nog te verkrijgen via de Tickets-pagina van het evenement. Zaterdag (€37,50), zondag (€22,50) of het hele weekend voor €52,50. Als je als VIP gaat voor €62,50 (zaterdag), €47,50 (zondag) of €92,50 (weekend). Voordelen VIP: VIP-entree, toegang tot het VIP deck, loungebanken, sta-tafels, borrelhapjes, eigen bar met bediening (drinken niet inclusief), privé toiletten.

Voor de echte festivalgangers zijn er verschillende camping arrangementen met exclusieve Dream Village tenten, luchtbedden, slaapzakken en veel meer! Ga je voor luxe? Laat dan je tent van te voren op zetten! Hoef je alleen nog maar je spullen in de tent te leggen en kun je gelijk gaan feesten!

Daarnaast kun je zelfs al je ‘tokens’ van tevoren aanschaffen zodat je voordelig je drankjes en hapjes kunt aanschaffen bij een van de gelegenheden aan de Dream Street. Wie niet blijft slapen kan een busretour van en naar station Breda aanschaffen. Of op de fiets of met de auto komen natuurlijk. Check: www.dreamvillage.nl

In de sfeer komen? Bekijk een van de aftermovies van 2015

Meer video en alvast in de stemming komen? Like de Facebook van Dream VillageFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief