Logo bredavandaag.nl

Najaar vol events bij Kinepolis: van Bridget Jones tot Rolling Stones

  Advertorial

(advertorial) - Kinepolis Breda is net een maand open en heeft sindsdien al ruim 45.000 bezoekers mogen verwelkomen. Naast alle topfilms vertoont de gloednieuwe bioscoop ook bijzondere events. De eerste is op 14 september: de Ladies Night met de voorpremière van Bridget Jones’s Baby.


Met de nieuwe Bridget Jones-film heeft Kinepolis Breda meteen een prachtige titel voor haar allereerste Ladies Night, want het is de meest geanticipeerde romantische komedie van dit jaar. Renée Zellweger keert in de film voor de derde keer terug als de geliefde Bridget Jones – nog steeds even klunzig en opnieuw single. Als ze zwanger blijkt te zijn slaat de paniek toe: is de baby van haar ex Mark Darcy (Colin Firth) of van haar Amerikaanse scharrel Jack (Patrick Dempsey)?

Bridget Jones’s Baby draait officieel pas vanaf 15 september in de bioscoop, maar is al op woensdag 14 september in voorpremière te zien bij de Ladies Night van Kinepolis Breda. Tijdens deze speciale filmavond zijn er stands met accessoires, fashion en beauty en worden er prijzen verloot. Ook krijgt elke bezoeker een welkomstdrankje en een leuke goodiebag.

Later dit najaar staan er nog meer events op het programma bij Kinepolis Breda. Op vrijdag 23 september vertoont de bioscoop The Rolling Stones: Havana Moon, een registratie van het outdoor-concert dat de band gaf in Havana. Een historisch moment - het was het eerste optreden van een grote rockband in Cuba - en een opzwepende show.

Nog datzelfde weekend is Michael Bublé te bewonderen op het grote scherm. De populaire Canadese zanger trakteert het bioscooppubliek op zondag 25 september met zijn Michael Bublé - Tour Stop 148 op een exclusieve front row seat bij zijn meest recente concert.

Musicalliefhebbers kunnen nog geen maand later hun hart ophalen met Miss Saigon. Het 25-jarig bestaan van de legendarische musical werd in Engeland gevierd met een speciale opvoering waar een deel van de originele cast aan meedeed. Die veelgeprezen show is op donderdag 20 oktober eenmalig in de bioscoop te zien.

André Rieu brengt ten slotte het kerstgevoel op gang op zaterdag 19 november. Kinepolis Breda vertoont dan een registratie van zijn kerstconcert in Maastricht, waar de zogenaamde Koning van de Wals met zijn Johan Strauss Orkest de mooiste kerstklassiekers opvoert.

Kaarten voor alle events zijn nu te koop via Kinepolis.nl.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief