Logo bredavandaag.nl
Stefan Heijnen van Medinova en huisarts Sanne van Opstal van Huisartsenpraktijk Brabantpark.
Stefan Heijnen van Medinova en huisarts Sanne van Opstal van Huisartsenpraktijk Brabantpark.

Vijf jaar specialistische zorg op hoog niveau bij Medinova Breda

  Advertorial

(advertorial) - Medinova Breda bestaat deze week precies vijf jaar. De in orthopedische behandelingen gespecialiseerde kliniek viert dit jubileum met attenties voor patiënten en verwijzers.  


Al vijf jaar kunnen patiënten voor bijvoorbeeld een knieprothese of sportblessures terecht bij Medinova kliniek Breda. Een mooie reden voor Stefan Heijnen (orthopedisch chirurg en medisch coördinator) om een taart te bezorgen bij huisarts Sanne van Opstal van Huisartsenpraktijk Brabantpark.  “Zo bedanken we hen voor het vertrouwen dat ze ons de afgelopen jaren hebben gegeven,” zegt Stefan Heijnen.

100 procent verzekerde zorg
Medinova kliniek Breda heeft dat vertrouwen gewonnen door 100 procent verzekerde zorg te bieden van de hoogste kwaliteit, geeft woordvoerder Carola van Egmond aan. “De wachttijden zijn er kort en patiënten worden tijdens het hele traject begeleid door dezelfde arts. De Nederlandse Patiëntenfederatie waardeert onze kliniek dan ook met een 8,9.”

'Wij laten mensen zich ‘de clie¨nt’ voelen, niet de patie¨nt'

De kliniek biedt 100% verzekerde zorg, je kunt er terecht met een doorverwijzing van bijvoorbeeld de huisarts. In de moderne kliniek met een eigen zorghotel staat een team van specialisten klaar voor behandeling van de knie, enkel, voet, schouder, heup, rug en sportgerelateerde aandoeningen.

Persoonlijke zorg
Medinova kliniek Breda onderscheidt zich door persoonlijke zorg te bieden. “Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum en onderscheiden ons door volledige focus op orthopedie,” vertelt regiomanager Martin van Doeveren. “Een operatie voor een nieuwe knie of heup is ingrijpend”, vervolgt hij. “Wij laten mensen zich ‘de clie¨nt’ voelen, niet de patie¨nt.  Dat doen we door de best mogelijke zorg te bieden, en alles daaromheen uitstekend te faciliteren. Geen overvolle wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte en een zorghotel voorzien van alle faciliteiten om het herstel zo prettig mogelijk te maken.”

Superspecialisten
Alle orthopedisch chirurgen die bij Medinova werken, hebben hun eigen specialisme binnen de orthopedie, bijvoorbeeld schouder, handen, rug, heup, knie, enkel en voet. “Door voortdurende bijscholing blijven de chirurgen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dankzij die focus zijn het echte superspecialisten.”

Vanaf het eerste contact bekijkt Medinova meteen wie de beste specialist is voor de behandeling. En deze blijft de behandelend specialist gedurende het hele traject.”  Dat betekent dat de cliënt die voor een behandeling komt de intake heeft met de arts die hem of haar uiteindelijk behandeld. Dat is niet per se een operatie. “We kijken heel goed welke klachten er spelen en gaan niet zonder aanleiding opereren. Als blijkt dat intensieve fysiotherapie een betere oplossing is, kiezen we daarvoor.”

Meer weten over Medinova?
Neem een kijkje op de website.

Medinova Kliniek Breda
Takkebijsters 5a
4817 BL Breda


 


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief