Logo bredavandaag.nl

Nieuwe Clio en Mégane Estate bij Salon de Promotion Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) – Renault-dealer Auto Indumij staat van donderdag 15 september tot en met zondag 25 september  helemaal in het teken van Salon de Promotion.


Wie tijdens deze actieperiode zijn auto inruilt voor een nieuwe Renault, ontvangt tot maar liefst € 3.000,- extra inruilvoordeel. “Dit is hét perfecte moment om voor een nieuwe Renault te kiezen”, aldus het team van Auto Indumij.

Nieuwe Clio en Mégane Estate in de showroom
Tijdens de actieperiode staat de geheel nieuwe en lang verwachte Mégane Estate in de showroom bij Auto Indumij. Deze nieuwste telg uit de Renault familie is al leverbaar vanaf 21.290 euro en tijdelijk verkrijgbaar met het voordelige Renault Innovation Pack.

De geheel vernieuwde Renault Clio is tijdelijk en exclusief bij Auto Indumij al leverbaar vanaf 11.890 euro inclusief extra inruilvoordeel.

Privé lease
“Wil je helemaal zorgeloos rijden? Kies dan voor Privé lease van Auto Indumij. Zo rijd je bijvoorbeeld een nieuwe Twingo al vanaf € 195,- per maand all-in”, vat het team het samen. “Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken. Kijk op www.ikwileentwingo.nl voor het speciale aanbod.”    

Extra koopzondag
Zondag 25 september aanstaande zijn de vestigingen Etten-Leur, Oosterhout, Barendrecht en Dordrecht extra geopend. “Je bent van 10.00 tot 16.00uur van harte welkom om jezelf te laten verrassen door onze geweldige topdeals!”

Kijk voor alle acties op de actiesite van Auto Indumij FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief