Logo bredavandaag.nl

Koopzondag op 25 september bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - Het is actie bij Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer in West-Brabant en Zuid-Holland. Tot en met 25 september aanstaande profiteren kopers van tot wel 3.000 euro extra inruilwaarde bovenop de toch al hoge inruilprijs.  


4 vestigingen  geopend
“Zondag 25 september zijn de vestigingen Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout extra geopend”, vertelt Yvonne  van Auto Indumij.

“We vieren dat we de afgelopen tijd een paar prachtig nieuwe modellen hebben mogen toevoegen aan onze showrooms. Zo staat de nieuwe Clio volop in de belangstelling en zijn de eerste orders voor geheel nieuwe Mégane Estate al geschreven.”

“Een geweldig succes, wat we mede te danken hebben aan het design van de Nederlander Laurens van den Acker”, geeft Yvonne aan. Dat heeft te maken met het ontwerp van de auto, merken ze bij Auto Indumij. “De klant is weer op zoek naar een mooie, betrouwbare en volledig uitgeruste auto. Wat dat betreft zitten wij bij Renault en Dacia helemaal goed!”  

Privé Lease
Ook privé lease kent grote belangstelling. De Twingo is tijdelijk al leverbaar vanaf 195 euro per maand all-in. “Je hoeft alleen nog maar te tanken. Het is ook heel eenvoudig om online een calculatie te maken. Op www.ikwileentwingo.nl vind je alle informatie.”

Tot 3.000 euro extra inruilwaarde
Het is extra goed zakendoen tijdens de Salon de Promotion bij Auto Indumij, vertelt Yvonne. “We hebben extra Mégane Hatchback en Kadjars ingekocht, om de klant snel te kunnen laten rijden. Ook onze bestseller, de Captur, is volop uit voorraad leverbaar. Het voordeel loopt op tot 3.000 euro bovenop je inruilwaarde.”  Alvast alle acties bekijken?

Gratis boeket
“Wanneer je op zondag 25 september een bezoek aan een van onze showrooms brengt en je bent een van de 30 eerste bezoekers, staat er zelfs een prachtig boeket bloemen voor je klaar. Helemaal gratis!”

Auto Indumij verwelkomt je dan ook graag in een van de showrooms. “Van 10.00 tot 16.00uur zijn we geopend. Buiten onze openingstijden kun je ons online vinden op www.indumij.nl of www.renault-indumij.nl.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief