Logo bredavandaag.nl
Rabobank

Hypotheek-speeddates en design tips tijdens Rabo Woon Café

  Advertorial

(advertorial) - Ga je zaterdag huizen bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag? Dan mag een bezoek aan het Rabo Woon Café in Breda niet ontbreken.


Tijdens het Rabo Woon Café op zaterdag 1 oktober geven de financieel adviseurs van Rabobank Breda je tips en inzicht tijdens een kosteloze hypotheek-speeddate. "Zo weet je snel wat je kunt lenen", aldus de organisatoren. "Ook financiële vragen over restschuld, overbrugging, relatiebreuk, financiering van verbouwing, eigen onderneming en flexwerken kunt u voorleggen bij onze adviseurs."

Design tips & ontwerpen
Het Rabo Woon Café biedt ook inspiratie voor een nieuwe woonkamer of een verrassende schets voor een nieuwe tuin. Gedurende de dag worden er diverse presentaties gegeven met tips en inspiratie voor een droomwoning. Ook kunnen bezoekers inspiratie op doen tijdens design speeddates met Van den Oord Hoveniers (tuinontwerp) en Panjer Design (interieur & exterieur ontwerp). "Schuif aan en laat je verrassen door nieuwe ideeën en korte schetsen/tekeningen voor je interieur of tuin. Je zal zien dat er meer mogelijk is met je woning dan je van te voren dacht. Ook deze design speeddates zijn deze dag helemaal gratis!"

Gratis entree
Het Rabo Woon Café is zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rabobank Breda aan het Kloosterplein 11 (tegenover het Chassé Theater). "Wij zorgen dat er altijd wat te drinken en iets lekkers voor u klaar staat. Iedereen is welkom! Ook aan jonge gasten is gedacht: voor de kinderen is er volop vermaak in de speciale kidscorner."

Kijk voor meer informatie op  www.rabobank.nl/breda.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief