Logo bredavandaag.nl

Nieuw gezicht bij Auto Indumij: Jeroen van den Broek

  Advertorial

(advertorial) - Auto Indumij timmert met de vele nieuwe Renaultmodellen ook binnen de zakelijke markt hard aan de weg. “Wij zijn dan ook erg blij Jeroen van den Broek als accountmanager zakelijke markt binnen ons bedrijf te mogen verwelkomen”, vertelt Leon van de Merbel, eveneens accountmanager zakelijk markt.


Van de Merbel introduceert zijn nieuwe collega de komende tijd in het Brabantse. Met Van den broek als extra accountmanager wil Auto Indumij de zakelijke markt nog beter bedienen én de reeks aan nieuwe modellen op de juiste manier onder de aandacht te brengen.  

De belangstelling is er, weet Van de Merbel. “Zo zijn de nieuwe Renault Mégane en Talisman zeer succesvol en is ook de belangstelling voor het nieuwe Renault bedrijfswagenprogramma groot.”

Autoliefhebber
Met Van den Broek haalt Auto Indumij een echte automan binnen, die bovendien uit de regio komt. “Ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Mijn carrière in de automotive ben ik gestart aan de technische kant, waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Toen heb ik ook mijn diploma voor eerste monteur behaald.”

Dat Jeroen ook commercieel sterk is, bleek later, toen hij de opleiding HBO commerciële economie wist af te ronden. “Mijn passie voor auto’s is altijd gebleven”, aldus de kersverse accountmanager.  “De keuze om voor Auto Indumij aan de slag te gaan was dan ook snel gemaakt.”

Onderweg
In zijn nieuwe functie bij Auto Indumij is hij veel onderweg. Deze kilometers maakt hij met de nieuwe Renault Mégane. “Een ontzettend fijne en comfortabele reisauto”, weet Jeroen. “Bij mijn vorige werkgever heb ik andere merken gereden, maar ik ben nu al verliefd op Renault”, vertelt hij enthousiast. Hij vervolgt: “Het Renault gamma is heel breed. Van Twingo tot verhoogde en verlengde Master.” Lachend:  “Van de Auto Indumij professionals heb ik al een stoomcursus Renault en Dacia gehad.”

Kennismaken
Van den Broek is van plan veel kilometers te maken. “Ik kom graag kennismaken met ondernemers om op die manier samen te kijken naar de mobiliteitswensen en de juiste invulling daarvan.”

Van den Broeks focus ligt op de regio’s  Oosterhout, Dongen, Made, en Geertruidenberg. “Maar daarnaast ben ik ook veelvuldig in Hardinxveld-Giessendam en  Sliedrecht te vinden.”  

Kennismaken met Jeroen of kijken welke Renault modellen bij uw onderneming passen en wat Auto Indumij voor u kan betekenen?  Kijk dan op de nieuwe website of maak snel een afspraak op 078-6170000. “Ik kom graag bij u langs!”

Actiewebsite 
Al een keuze gemaakt voor een Renault Traffic? Bezoek dan de actiewebsite www.ikwileentrafic.nl voor de zakelijke markt  en profiteer van extra aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief