Logo bredavandaag.nl
Ron Magielse/Rabobank Breda

Vliegende start Orange Aircraft op Breda International Airport

  Advertorial

(Advertorial) -  John van Gastel, eigenaar van ‘Orange Aircraft’, is verkozen tot starter van het kwartaal door Rabobank Breda. Het bedrijf vestigde zich onlangs op Breda International Airport.  


Orange Aircraft richt zich op de ontwikkeling en productie van airframes voor drones en sportvliegtuigen. Dat doet het voor diverse internationale zakelijke klanten. “Het bedrijf biedt haar klanten een totaaloplossing, wat vrij uniek is in deze sterk groeiende nichemarkt”, aldus de Rabobank Breda. Daarnaast ontwikkelt Orange Aircraft in samenwerking met een Amerikaans ontwerpbureau zogenaamde ‘biplanes’ voor verkoop aan vermogende particulieren wereldwijd.

Vliegende start
Het bedrijf kent letterlijk een vliegende start door onder andere een zeer succesvolle crowdfunding campagne in het voorjaar van 2016.  Verhuizing naar een luchthaven is daarvan het gevolg. De keuze voor Breda International Airport is volgens CEO John van Gastel logisch. “Op Breda International Airport zijn luchtvaart gerelateerde bedrijven gevestigd. Op deze mooie locatie kunnen we de drones testen. Daarnaast is het voor ons de perfecte locatie om klanten representatief te ontvangen.”

Vertrouwen
Roy Klop, accountmanager MKB van Rabobank Breda heeft alle vertrouwen in de startende ondernemer. “John is een jonge, veelbelovende, startende ondernemer met kennis en ervaring in het gehele traject van consultancy tot aan de productie. Hij is een echte sparringpartner met kennis en ervaring van de ontwikkeling tot aan de productie en kwaliteitscontrole van airframes. Niet alleen zag zijn businessplan er goed uit, hij heeft overal ook écht goed over nagedacht, over alle facetten van het ondernemen. Hiermee verdient hij met recht de titel ‘Starter van het kwartaal’.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief