Logo bredavandaag.nl

Populaire webshop My Jewellery opent winkel in Breda

  Advertorial

(advertorial) - De populaire webshop My Jewellery opent haar derde en grootste winkel tot op heden in Breda. “De winkel moet een echte boutique worden”, vertelt eigenaresse en oprichtster Sharon Hilgers.


Hilgers begon vijf jaar geleden alleen met het verkopen van spullen die ze zelf mooi en leuk vindt. Dat bleek een succes. Inmiddels werken er meer dan vijftig mensen voor de webshop, die een rijk aanbod aan sieraden en kleding biedt, en gaan er dagelijks duizenden bestellingen de deur uit.

Een jaar geleden opende My Jewellery haar eerste boutique, in thuisstad Den Bosch. “Als test, maar ook vooral om meer beleving te creëren. Want ik geloof in online, maar ook in winkels waar mensen iets bijzonders willen ervaren. Je ziet dat in het weekend veel mensen uit het hele land naar de winkels komen en dat ze gaan winkelen als ze echt iets leuks willen.”

De keuze voor de Veemarktstraat is een bewuste. “De straat en de winkels om ons heen passen bij de uitstraling die we willen. We waren bovendien op zoek naar een winkel met een authentiek uiterlijk. Dat hebben we gevonden”, vertelt de enthousiaste Hilgers.

Een van de overburen is de Supertrash winkel van Olcay Gulsen. “Ook dat maakt het een interessant stukje Veemarktstraat. We hebben niet dezelfde doelgroep, maar onze klanten hebben wel dezelfde interesses.”

Klanten moeten zich meer dan welkom voelen in de nieuwe boutique van My Jewellery. “Daarom hebben we een barretje en wordt ook elke klant ontvangen met een kopje koffie. Ik heb een enthousiast team van acht jonge meiden die graag advies geven over onze collectie en helpen met combineren.”

Tijdens de officiële openingsdagen op zaterdag 12 en zondag 13 november liggen er voor de eerste vijftig klanten cadeautjes klaar. “Verder hebben we een feestelijk drankje en kunnen klanten op de foto tijdens een fotoshoot. Kom dus snel winkelen in Breda”, besluit Hilgers.

De winkel is zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag geopend van 12.00-17.00 uur.

My Jewellery
Veemarktstraat 35
4811 ZC BredaFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief