Logo bredavandaag.nl

Topscheids Björn Kuipers spreekt op netwerkevent

  Advertorial

(advertorial) - Topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers is gastspreker tijdens de  netwerkborrel van Auto Indumij op vrijdag 9 december in Etten-Leur.


Tijdens zijn presentaties deelt Björn Kuipers op inspirerende wijze zijn visie en kennis op gebied van ondernemen, teambuilding en management. Met zijn uitgebreide ervaring in de topsport vindt hij antwoorden op vragen die de ondernemer van nu heeft. Hij combineert zijn ervaring als topscheidsrechter met zijn ervaringen als ondernemer. Kuipers is onder meer eigenaar van een Jumbo Supermarkt.

Zo staat hij uitgebreid stil bij vragen als ‘Hoe bouw je samen een succesvol team en wat zijn de succesfactoren van een onderneming?’ Met aansprekende voorbeelden uit de sportwereld laat  Kuipers zien hoe je als moderne ondernemer nog meer succes kunt boeken  

Presentaties van Björn zijn een must voor de ondernemer van nu. In de afgelopen jaren was de scheidsrechter  als spreker te gast bij onder meer de BOVAG en Bangma verpakkingen en gaf hij college in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  “Benieuwd? Bekijk dan alvast de speciale video die wij voor het Auto Indumij Netwerkevent 2016 hebben laten maken.”

Het Auto Indumij netwerkevent is het evenement voor ondernemers uit West-Brabant en Zuid-Holland. “We zijn erg blij dat Björn ondanks zijn drukke agenda gelegenheid heeft gevonden om tijdens de netwerkborrel op vrijdagmiddag 9 december een inspirerende presentatie te geven waarin ondernemen, teambuilding en management  centraal zal staan”, vertelt Micha Roco, commercieel directeur van Auto Indumij.

Netwerken op z’n Brabants
De netwerkevents bij Auto Indumij zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen. Vorig jaar was Tom Coronel te gast bij Auto Indumij. Toen waren ruim 200 gasten bij aanwezig. Dit jaar heeft Auto Indumij zelf een speciale Amerikaanse Foodtruck in huis gehaald waar de lekkerste hotdogs worden geserveerd, zodat na afloop onder genot van een hapje en drankje kan worden genetwerkt.  

Laat je inspireren door Björn Kuipers
Ontvangst is vrijdag 9 december vanaf 16.00 uur. De presentatie van Björn start rond 16.30 uur. Wil je ook aanwezig zijn tijdens het Auto Indumij Netwerkevent? Schrijf je dan nu gratis in.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief