Logo bredavandaag.nl

Grote belangstelling voor netwerkevent Auto Indumij met Björn Kuipers

  Advertorial

(advertorial) - De inspirerende presentatie van topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers op 9 december in Etten-Leur blijkt een schot in de roos. Voor het netwerkevenement bij Auto Indumij zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.


De belangstelling voor het Auto Indumij Netwerkevent 2016 is ongekend groot, vertelt Roger Dellemijn, marketing manager van de Indumij Groep. “We wisten dat we een inspirerende spreker in huis gehaald hebben, maar dat de belangstelling zo groot zou zijn hadden wij ook niet verwacht.”

Op vrijdag 9 december geeft topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers aan de Ecustraat in Etten-Leur een inspirerende presentatie.  “Ondanks zijn drukke agenda heeft Björn tijd weten te vinden in zijn agenda. Daar zijn wij best trots op!”

Succesvol ondernemer
Kuipers is naast zijn succesvolle carrière als scheidsrechter ook de eigenaar van een Jumbo supermarkt in het oosten van het land. De combinatie tussen sportieve prestaties en ondernemerschap komen in zijn presentatie zeker naar voren, zoals ook op de preview te zien is

Netwerken op z’n Brabants
De bijeenkomst met Kuipers is tevens hét netwerkevent, waarmee Auto Indumij inmiddels bekend is in de regio. “Het is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen”, weet Dellemijn. Tijdens het netwerkevent van 2015 was Tom Coronel te gast. Ruim 200 gasten zagen zijn inspirerende presentatie. Net zoals vorig jaar is er na de presentatie van Björn Kuipers gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Laat je inspireren door Björn Kuipers
“Vrijdag  9  december ontvangen wij  je graag vanaf 16.00 uur in onze Renault showroom aan de Ecustraat 5 in Etten-Leur”, vertelt Dellemijn. Björn Kuipers start rond 16.30 uur met zijn presentatie.  “Wil je ook aanwezig zijn? Schrijf je dan gratis in.  Tot de 9e!”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief