Logo bredavandaag.nl

Communicatiespecialisten DRD Support naar Breda

  Advertorial

(advertorial) - Communicatiespecialist DRD Support is met zijn kantoor verhuist naar Breda. Het bedrijf opereerde sinds zijn oprichting vanuit Rotterdam. In Breda werkt het bureau vanuit Kronenburgwerf.


De verhuizing is geen hele vreemde zet. Eigenaar Cornelis Merema woont al sinds jaar en dag in Breda. “Mijn vader is het bedrijf ooit begonnen en van oudsher hadden we daar veel klanten”, legt de creatieveling uit. “De laatste jaren zijn we het accent in onze dienstverlening gaan verleggen, waardoor we minder gebonden waren aan de locatie Rotterdam.”

DRD Support is lastig in een hokje te stoppen, weet Merema. “Zijn we  een grafisch managementbureau? Is het een direct mail bureau? Is het een communicatiebureau? Of is het nu een bureau voor grafische vormgeving en DTP?” De antwoorden op die vragen geeft hij meteen: “Vier keer ja.”

Merema geeft een voorbeeld als het gaat om grafisch management en drukwerkbegeleiding. “Hier nemen we  het complete productieproces uit handen. Of het nu gaat om een eenmalige drukwerkorder voor 1000 jaarverslagen of transactiepost met een oplage van vele honderdduizenden.”

DRD Support zorgt voor de juiste drukker met het beste resultaat tegen de laagste prijs. Merema doet dat onder meer voor Wijkblad Princenhage. “Waarvoor we ook de vormgeving hebben gemaakt en mee hebben gedacht over de inhoud, het totale proces dus.”

Daarbij kwam ook de dtp-tak van het bedrijf om de hoek kijken. “Want of het nu een ontwerp is voor een magazine van 64 pagina’s of een zig-zag gevouwen folder of een menukaart of DM-actie, we kunnen het allemaal.”

Als spin in het web van het ontwerp en grafisch proces kent DRD Support de wegen in de ontwerpwereld, evenals de do’s en dont’s. “Heb je een vraag over de bekende bobbel in de envelop? Of over het concept van een magazine? Grote kans dat we onze klant op het spoor zetten van de juiste oplossing, zonder dat hiervoor een duur communicatiebureau moet worden ingeschakeld.”

Bijzondere samenwerking
De verhuizing van DRD Support heeft meteen gezorgd voor de geboorte van een nieuw bedrijf. Samen met zijn vrouw Kim (speltherapeut/coach) en organisatie- en interventiecoach Gerben Mesman startte Cornelis BlauwPrint. “Daarmee helpen we teams en professionals op een creatieve manier om inzicht te krijgen in mogelijkheden, valkuilen en kansen. Daarvoor hebben we een eigen methode ontwikkeld: spelen met zand, de Zandstorm. Samen met de Blikopener en de TeamScan kun je op een effectieve manier jezelf en je organisatie herontdekken.”

Meer weten over DRD Support? Check de website of bel met Cornelis. 06-54224874

Tijd voor nieuwe ideeën en inzichten op professioneel gebied of werken aan je team? BlauwPrint helpt je graag. Bekijk de mogelijkheden.Vragen? Bel met Kim 06-11754849

foto's LINK Fotografie

 

foto LINK Fotografie

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief