Logo bredavandaag.nl

Nieuw in Breda: health shop Vitaminstore

  Advertorial

(advertorial) -  Ook Breda heeft sinds kort een Vitaminstore. De 33e winkel van deze keten is te vinden in de Barones. De winkel biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, superfoods, kruiden, sportvoeding, natuurlijke cosmetica en afslankproducten.


In Vitaminstore krijgen klanten advies op maat. Het personeel van de winkel is orthomoleculair opgeleid en laat zich regelmatig bijscholen. "Op die manier blijven we op de hoogte van nieuwe wetenschappelijke onderzoeken over voedingssupplementen zodat wij je up to date kunnen adviseren." Dat gezond leven steeds meer in de belangstelling staat, merkt Vitaminstore. "We zien de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten nog steeds sterk toenemen."

Vitaminboost Juicebar
Onze drukke levensstijl vraagt soms om wat extra’s. "Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is de Vitaminboost juicebar in het leven geroepen", weet ze.  

Ook de winkel in Breda is uitgerust met de hippe juicebar. "Dat maakt ons concept uniek. De sappen van Vitaminstore worden vooral gemaakt op basis van groenten om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid suikers die je binnenkrijgt beperkt blijft. Daarnaast zijn de juices altijd vers en er kan een extra boost aan worden toegevoegd van bijvoorbeeld spirulina; voor meer energie en een betere weerstand. Ook kun in de juicebar terecht voor tarwegras- en gembershotjes en heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers."

Naast de juicebar kunnen medewerkers ook adviseren over de collectie slowjuicers, blenders en drinkflessen. Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een gelukkig leven. "We hebben daarom een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding bediend kan worden."

Health Coach
"Er wordt veel over gezondheid gezegd en geschreven en we kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet", weet de manager. "Om ervoor te zorgen dat jij de producten vindt die het beste bij je passen staan de health coaches van Vitaminstore altijd voor je klaar. Ze helpen je graag met het maken van de meest verantwoorde keuzes."

Vitaminstore Breda
De Barones 8
4811XZ Breda
Tel: 076-8705884

Bekijk de website voor de openingstijden.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief