Logo bredavandaag.nl
Meerdaags dancefestival Dream Village streek dit jaar voor het eerst neer bij Bavel.
Meerdaags dancefestival Dream Village streek dit jaar voor het eerst neer bij Bavel. (Vinnie de Laat)

Start voorverkoop Dream Village; ongekende mogelijkheden op Dream Resort

  Advertorial

(advertorial) - De eerste ‘weekender’ is Dream Village zo goed bevallen, dat het festival het weekend van 1, 2 en 3 september nog leuker heeft gemaakt. Het dancefestival vindt opnieuw plaats aan de Lage Aard bij Bavel. De early bird verkoop voor de weekendtickets, Dream Hotels en Dream Resort packages start deze dinsdagavond om 19.00 uur. De early bird van de dagtickets start aanstaande donderdag om 19.00 uur.


De afgelopen jaren kreeg het festival telkens een thema mee, dit jaar heeft organisator EYE4Dance bewust gekozen voor een andere aanpak. “We koppelen de verschillende stijlen aan een herkenbare uitstraling”, vertelt Arno van der Star. “En hoe dichter je bij een area komt, hoe duidelijker dat wordt. Het wordt nog creatiever, met een eigen look and feel.”

Muziekstromingen
De line-up is nog niet bekend, maar net als afgelopen jaar is er in elk geval een area waar plaats is voor lokaal en regionaal dj-talent. “Natuurlijk kunnen we weer de beste artiesten verwachten met de tofste show. Sowieso zijn er weer 9 area’s met allerlei muziekstromingen van house tot hardstyle”, vertelt de organisator. “Bijna alle dance stijlen zijn de vinden op Dream Village.”

Hart van het festival is Downtown, het centrum van het tijdelijke dorp Dream Village. Downtown is het hele weekend toegankelijk vanaf het Dream Resort. Hier bevinden zich het Dream Café, de Dream Cinema en de Game Hall. “Maar je kunt ook je haren laten doen bij de kapper, nieuwe merchandise scoren bij de Market of de liefde bezegelen in de Wedding Chapel. Niets is onmogelijk!”

Dream Lodges
Belangrijk verschil met afgelopen editie zijn de verblijfsmogelijkheden in het Dream Resort. “We hebben luxe Dream Lodges met boxsprings, koelkast, ingerichte Festipi’s en KarTenten”, vertelt Van der Star enthousiast. “Daarnaast kunnen onze bezoekers via de website ook een keuze maken uit vijf hotels in de omgeving die zich als Dream Hotel hebben aangesloten.”

De verblijfsmogelijkheden zijn te boeken in combinatie met verschillende arrangementen en extra opties, van BBQ-pakketten tot sixpacks bier en zelfs een privé dixi. “Zodat je met je vriendengroep je eigen toilet hebt op de camping.”

Ochtend rave
Festivalgangers die kiezen voor het Dream Resort krijgen sowieso wat extra’s. “De dag begint daar met de enige echte ochtend rave, waarna je daarna een heerlijk ontbijt kunt halen bij de camping store. Tijdens het hele weekend staan er bovendien leuke spellen en activiteiten klaar. En als de vermoeidheid toeslaat is het mogelijk even lekker tot rust te komen in de lounge area.”

De voorverkoop begint dinsdag 21 maart om 19.00 uur met de weekendtickets, campingtickets en accommodatiepakketten. Donderdag 23 maart om 19.00 uur begint de verkoop van de early bird tickets. Hier zijn er 2500 van beschikbaar voor een speciale prijs, deze verkopen meestal uit in 1 avond. “Dus wees er op tijd bij. Hierna gaan we over in de reguliere verkoop.”

De eerste 100 tickets krijgen automatisch een upgrade naar VIP-status.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief