Logo bredavandaag.nl

Renault Trafic biedt voor ieder bedrijf een oplossing

  Advertorial

(advertorial) -  Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant en Zuid-Holland heeft speciaal voor haar zakelijke relaties een mooie actie ontwikkeld.  


Pim Cuelenaere, accountmanager zakelijke markt legt uit:  “Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Ga naar ikwileentrafic.nl en vul je wensen in. Wanneer je nu een offerte aanvraagt op ikwileentrafic.nl krijg je tijdelijk gratis betimmering van de laadruimte óf 4 jaar onderhoud, tot 100.00km. Tijdelijk kunnen we in verband met extra inkoopvoordeel bij de importeur tot maar liefst 25 procent korting geven bij aankoop van een nieuwe Renault Trafic.”

Trafic voor iedereen
De Renault Trafic is leverbaar in diverse varianten. “Voor ieder bedrijf is er een oplossing mogelijk. Variërend tot een extra verlengde of extra verhoogde Trafic. Uiteraard voldoen alle motoren aan de strengste milieueisen”, vertelt Pim. “Daarnaast heeft Auto Indumij wegens de goede relatie met importeur Renault Nederland de hand kunnen leggen op een mooi aantal rijk gespecificeerde Trafics die snel beschikbaar zijn. Nu beslissen en over een week wegrijden met uw nieuwe Trafic is mogelijk!”

Krachtige Twin Turbo Dieselmotor 
De Trafic is onder meer leverbaar met de ENERGY dCi 125 Twin Turbo dieselmotor. “Deze zuinige Renault diesel kenmerkt zich door een grote souplesse en een hoog koppel over een breed toerengebied. Daarnaast voldoet de Trafic met deze motor aan de meest strenge Euro6 norm op uitstootgebied.”

Ook een scherpe aanbieding ontvangen? “Ga dan naar www.ikwileentrafic.nl en laat uw gegevens achter. Pim neemt contact met u op om uw wensen te bespreken en tot een passend voorstel te komen.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief