Logo bredavandaag.nl

IJssalon Bon Appetit in Breda viert 1-jarig bestaan met prijzenfestival

  Advertorial

(advertorial) - IJssalon Bon Appetit in Breda bestaat 1 jaar en viert dat groots. Onder de noemer ‘De zomer van Bon Appetit’ maakt iedereen die in de periode tot en met 31 oktober een ijsje koopt, kans op prachtige prijzen. De hoofdprijzen zijn twee scooters.


Een jaar geleden openden Kim en Edwin van Es aan de Vlaszak in Breda hun IJssalon Bon Appetit. In deze modern ingerichte zaak wordt voor het oog van de gast het ijs gedraaid. Ook kun je er terecht voor een lekkere kop koffie met een versnapering.

Opvallend ondernemerschap
Het duo is ook eigenaar van IJssalon en Cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen. In 2014 werd dit bedrijf uitgeroepen tot nummer 1 in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier en in 2008 ontvingen de ondernemers voor dezelfde zaak de titel IJssalon van het Jaar. In beide bedrijven kiest het duo voor opvallend ondernemerschap. Vandaar dat het 1-jarig bestaan in Breda groots wordt gevierd.

Scooters en reischeques
Iedereen die in de periode tot en met 31 oktober een ijsje met drie bolletjes koopt, maakt kans op fantastische prijzen. Daarvoor is het noodzakelijk om de Facebookpagina van IJssalon Bon Appetit in Breda te ‘liken’ en je gegevens in te vullen op een speciaal kaartje dat je ontvangt bij je bestelling.

De hoofdprijzen zijn twee scooters ter waarde van 1.689 euro. Verder maak je kans op een reischeque van 449 euro (4 stuks), een fiets met een waarde van 549 euro (4x) en een kinderfiets ter waarde van 349 euro (4x).

Over IJssalon Bon Appetit in Breda
IJssalon Bon Appetit in Breda is gevestigd aan de Vlaszak in Breda en is het hele jaar door zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In de zaak is een ‘ijslaboratorium’, waar al het ijs zelf wordt gemaakt. Op de kaart staan 48 smaken.

Daarnaast kun je er terecht voor een goede kop koffie en is er een uitgebreide lunchkaart met onder andere salades en 18 verschillende tosti’s. 

Meer info:
www.deijssalonvanbreda.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief