Logo bredavandaag.nl
De werkplaats van Houtmerk.

Bredase Meubelmakerij Houtmerk zoekt collega's

  Advertorial

(advertorial) - De Bredase Meubelmakerij Houtmerk is op zoek naar nieuwe collega’s. Het  bedrijf heeft zich ontwikkeld tot leverancier van complete interieurs.


Designmeubels worden door Houtmerk in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geleverd aan particulieren en bedrijven uit heel Nederland. In de moderne werkplaats wordt met fraaie massieve houtsoorten gewerkt. In de naastgelegen showroom is veel aandacht voor maatwerk badmeubels, massief hout voor de keuken en tafels op maat. Maar ook volop ruimte voor meubelmerken die goed aansluiten op de veelal Scandinavische stijl. 

Klanten kunnen al rekenen op een 20-koppig team, bestaande uit gediplomeerde meubelmakers, interieurarchitecten en houtspecialisten. Maar de groei blijf aanhouden, waarbij de productie extra handen kan gebruiken om de vraag bij te benen. 

“Eerdere groei hebben we kunnen opvangen met nieuwe machines. Maar nu die basis er ligt, wordt het tijd om nieuwe collega’s in te werken. Vakanties of ziekte zijn echt een uitdaging met de huidige bezetting”, aldus Ruud van Hemert, mede-eigenaar van Houtmerk.

“In september gaan we verhuizen naar een nieuwe locatie, met nog meer ruimte voor productie en een grotere showroom. Die stap moeten we nu al opvangen. Het zou prachtig zijn om kandidaten nog voor die tijd in te kunnen werken.”

Van Hemert vervolgt: “De afgelopen jaren hebben we veel schoolverlaters weten te binden, dus het team is jong. Maar ook ervaren meubelmakers zijn welkom. We leiden intern op tot houtbewerker en werken nauw samen met het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam.”

Geïnteresseerden kunnen een motivatie en C.V.  sturen naar ruud@houtmerk.nl. Er zijn mogelijkheden voor een proefperiode of stage, meer informatie op www.houtmerk.nl/werken-bij-houtmerkFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief