Logo bredavandaag.nl
KVDE

Pannen op het Dak: Bierproeven, eten, skaten en meer

  Advertorial

(advertorial) - Voor wie het gemist heeft: de tweede editie van het eerste rooftop-festival van Breda Pannen op het Dak is in volle gang. Nog tot en met 2 juli is parkeerdek 8 van de Concordia-garage een uniek festivalterrein.


De eerste avond van 10 zomerdagen proeven, ontmoeten en relaxt vertoeven verliep afgelopen vrijdag zwoel en swingend op de aanstekelijke (dans)deuntjes van de mannen van Bakfiets Soundsystem. Het dak stroomde al snel vol, alle stoelen in het pop-up restaurant waren bezet en de burgers zonder dak vlogen de Foodbar uit.

Tot en met zondag 2 juli is er tussen 12.00 en 23.00 uur nog van alles te doen op het dak. Waaronder een bierproeverij, skatedemonstraties, een vertoning van Filmhuis Breda, een kofferbakmarkt en muziek, heel veel muziek. Allemaal mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van het Parkeerbedrijf van de Gemeente Breda en de diverse, vooral lokale partners.

Bezoekers hebben deze editie de keuze uit meer culinaire opties  en een uitgebreider programma en dat spreekt aan. Zo is het restaurant op verschillende avonden al uitverkocht, evenals de mosselavond woensdagavond, ligt parkeerdek 7 vol met yogamatjes tijdens Relaxt op het Dak en is de Rollerdisco een groot feest.

Pannen op het Dak biedt de komende dagen nog voor ieder wat wils, van cultuurliefhebbers, doorgewinterde festivalgangers en fijnproevers tot toevallige voorbijgangers. Entree is gratis

Tip:
Amateur- en smartphonefotografen opgelet, want Pannen op het Dak verloot een etentje voor twee onder de makers van Instagram-foto’s die het festival qua sfeer en vibe het beste in beeld brengen. Om mee te doen, tag je jouw foto met #pohd17inbeeld.

Pannen op het Dak
Het hele programma
parkeerdek 8, parkeergarage Concordiastraat
Nog tot en met 2 juli

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief