Logo bredavandaag.nl

Nienke Verhoeven; het nieuwe gezicht binnen Indulease

  Advertorial

(advertorial) - Geboren en getogen Brabantse, Nienke Verhoeven, is sinds 1 april het nieuwe gezicht van Indulease, de leasemaatschappij binnen de Indumij Groep.


Voorheen bekleedde Nienke diverse functies binnen de automotivebranche. “Ik ben begonnen bij een grote VW en Audi dealer in Noord-Brabant, waarna ik na enkele jaren de overstap heb gemaakt naar een leasemaatschappij. Dat beviel zó goed dat ik in de leasewereld gebleven ben. In die jaren heb ik erg veel geleerd en ik sta dan ook te popelen om al het geleerde in de praktijk te brengen voor Indulease.”

Gekozen voor Indulease
“Ik heb voor Indulease gekozen omdat het deel uitmaakt van de solide Indumij Groep, een automotive onderneming met meer dan 127 jaar historie. Een stevige speler binnen het MKB met vele kansen voor mij als accountmanager.”

Binnen Indulease is Verhoeven het aanspreekpunt voor de huidige en voor nieuwe relaties van de leasemaatschappij. “Iedere keer weer is het een uitdaging om bij die ene klant  de specifieke vervoersbehoefte optimaal in te vullen.”

Klanttevredenheid hoog in het vaandel
Dat Indulease sterk is in de regio mag geen verrassing zijn. Nienke: “Dat ik zelf in de regio woon helpt zeker mee, ik spreek de taal en weet waar de business is. Door hier optimaal op in te spelen kunnen we mooie samenwerkingsverbanden aangaan. Ik ga altijd voor de langetermijnrelatie, ik vind het erg leuk als mensen bij je terugkomen en je weer het vertrouwen geven voor de vervolgaankoop.”

Kennismaken
Wil je ook kennismaken met Nienke? Dat Kan! Nienke is nu even op vakantie maar na 24 juli weer bereikbaar op 076-5302501 of kijk op de nieuwe Indulease website voor alle info. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief