Logo bredavandaag.nl
Van Riel

Vertrouwd familiebedrijf zoekt verkooptalent voor ambitieus automerk

  Advertorial

(advertorial) - Heb je liefde voor techniek, oog voor de hedendaagse mobiliteitswensen van autobezitters en ben je klantgericht? Als verkopen dan ook nog eens in je genen zit, dan ben jij de verkoper die Hyundai van Riel zoekt.  


Hyundai is als vierde autofabrikant van de wereld continu bezig met innovatie en ontwikkeling. Van het modellenprogramma, maar zeker ook op motorisch gebied. Zo is Hyundai de eerste die de revolutionaire waterstof auto aanbod op de Nederlandse markt en zijn ze met de aandrijflijnen van de Ioniq een echte trendsetter. De elektrische variant hiervan is simpelweg niet genoeg te produceren. Met een line up die loopt van de stoere en enorm betrouwbare i10 via het middensegment met een i20 en net nieuwe i30 en een 3 tal top SUV modellen naar een bedrijfswagen die als een van de betrouwbaarste zakenpartner bestaat. Hyundai heeft als ambitie om het nummer 1 Aziatische merk te worden in geheel Europa. En ze zijn hard op weg.

Met als doel een van de leidende pioniers te worden op emissiebeperking heeft Hyundai aangekondigd tot 2020 maar liefst 22 nieuwe modellen en aandrijflijnen te introduceren. Een geweldig voorbeeld is de onlangs getoonde Hyundai Kona. Een SUV met een duidelijk urban doel en een aandrijflijn voor iedereen.

Het is een voorbeeld van innovatie. Hyundai Van Riel koppelt dat als gedegen familiebedrijf aan een dynamische, moderne organisatie. Om de ambitie van Hyundai als de vierde fabrikant van de wereld vorm te geven en te zorgen voor groei in bestaande en nieuwe markten zoekt het Bredase bedrijf versterking voor onze verkoopafdeling.

Belangstelling?
Stuur dan je motivatie en cv naar Hyundai Van Riel. Misschien ben jij binnenkort wel een nieuwe ambassadeur in Breda van een enorme autofabrikant.

Meer over www.vanriel.nl, en meer over Hyundai www.riel.hyundai.nl