Logo bredavandaag.nl
Rob Monseurs

Trends in kantoorinrichting: Van beveiligde printer tot ergonomisch bureau

  Advertorial

(advertorial) - Dat het inrichten én onderhouden van een goed kantoor als werkomgeving meer is dan iets van de plank bestellen, weten de tien specialisten van Wout Monseurs Kantoor- en projectinrichting als geen ander. Eigenaar Rob Monseurs geeft tips en signaleert de trends.


Een belangrijke trend? “De crisis is nu echt voorbij”, vertelt Monseurs. “Bedrijven gaan de achterstand die ze hebben opgelopen bij hun kantoorinrichting inlopen en investeren in een update van hun interieur.”

Daarbij komt een aantal aspecten aan de orde. “Ten eerste de ergonomie. Zitten is het nieuwe roken is een veel gehoorde constatering. De hele dag in 90 graden zitten is niet goed voor je gezondheid. Vandaar dat we onder meer zit-sta tafels hebben, goede monitorarmen en goede bureaustoelen.”

Tweede trend bij de kantoorinrichting? “Dat is de uitstraling. Vroeger was in veel bedrijfstakken het kantoor de sluitpost van de begroting. Buiten werd het geld verdiend, dat gold voor veel bedrijven in onder meer de bouw. In navolging van veel IT-bedrijven gaan bedrijven hun inrichting afstemmen op hun corporate identity en met meer oog voor hun werknemers.”

Dat hoeven bedrijven niet helemaal zelf te verzinnen bij Wout Monseurs. “Onze eigen binnenhuisarchitect kan klanten helpen bij het samenstellen van een totaalinrichting, zonder dat daarvoor een duur bureau hoeft te worden ingehuurd.”

Wout Monseurs zorgt daarnaast ook voor de inrichting van print-, kopieer- en scanapparaten van Canon en HP. “Daarvoor hebben we onze eigen technische dienst. Belangrijke trend hierbij is de beveiliging. Dat lijkt raar, maar dat is het niet. Bijna al deze apparaten hebben een harde schijf en een eigen IP-adres en zijn dus toegankelijk vanaf de buitenwereld. Dat maakt dat een printer of scanner in je beveiliging moet worden meegenomen. Wij zien dat dit vaak wordt vergeten.”

Om te zorgen dat een nieuw kantoor ook fris en hygiënisch blijft en zaken als printerpapier en pennen op voorraad zijn, levert Wout Monseurs ook allerhande kantoorartikelen. “Dat doen we via onze webshop, die daarvoor speciaal is ingericht.”

foto's Rob Monseurs

Het Bredase bedrijf onderscheidt zich vooral door de vakmensen die er werken. “Wij zijn een totaalleverancier, maar hebben ieder ons eigen specialisme. Met onze eigen serviceafdeling en eigen logistieke faciliteiten zitten we dichtbij onze klanten en kunnen we inspelen op de wensen van kleine en grote bedrijven.”   

Wout Monseurs
Goeseelsstraat 37
4817 MV Breda
Tel: 076-5200020
E-mail: receptie@woutmonseurs.nl

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief