Logo bredavandaag.nl

Tijd voor de Kerstboom? Boompje Breda bezorgt hem

  Advertorial

(advertorial) - Feestmaand december is begonnen. Tijd voor de grote inkoop: de Kerstboom. Want die mag natuurlijk niet ontbreken in een sfeervolle huiskamer of kantoortuin. Maar wie gaat hem halen? En hoe krijg je hem in je auto? Boompje Breda heeft de oplossing.


Maik Goos herkent die worsteling. “De boom is te groot voor de auto, of iemand anders moet hem komen halen. Een heel gedoe.” Hij bedacht samen met een vriend Bart Hermus BoompjeBreda.nl. “Bij ons kun je online kwalitatief goede kerstbomen uitzoeken die we vervolgens bij je thuisbezorgen.”

Hoe weet je dat je een mooie kerstboom krijgt? “Na jaren ervaring weten wij wat de klant zoekt en selecteren wij de juiste kwekers met de juiste bomen. Door de goede rassen te selecteren, zoals de Nordmann en de Picea leveren wij de best mogelijke boom.”

Uitzoeken en thuis laten bezorgen
Voor de mensen die kopen van een kerstboom vanaf een plaatje toch te spannend vinden, heeft BoompjeBreda.nl de oplossing. “Tussen 2 en 16 december staan we aan de Parkstraat 4 met onze kerstbomen. Daar kun je een boompje uitzoeken en afspreken wanneer de boom kan worden thuisbezorgd. Zo bespaar je een hoop tijd en kun je verder voor de andere kerstinkopen.”

De kerstbomen zijn in verschillende maten te bestellen, vanaf 1,25 meter tot 3,00 meter. De prijzen variëren afhankelijk van maat, soort en met of zonder kluit tussen de €12,95 en €69,95. “Wij leveren direct van kweker aan de klant, daardoor kunnen we deze kwaliteitsbomen tegen de scherpste prijzen aanbieden”, geeft Goos aan.  “De bomen met kluit worden in Brabant gekweekt, onder meer in Loon op Zand, de Nordmann-bomen komen direct uit Denemarken.”

De boompjes worden in Breda gratis bezorgd tussen 18.00 en 21.00 uur. “Dan is er meestal iemand thuis en kunnen wij zorgen voor een goede planning.” De levertijd van de bomen is tussen de 1 en 3 dagen afhankelijk van de drukte. Boompje Breda levert naast kerstbomen ook standaards zodat de bomen stevig blijven staan.  

Een boompje uitzoeken?
Ga naar boompjebreda.nl of bezoek tussen 2 en 16 december het verkoopadres aan de Parkstraat 4. Wie zaterdag 9 december komt treft de foodtruck van restaurant ‘Hemels’ voor ‘cook en zopie’ én bezorgen echte kerstmannen jouw kerstboom.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief