Logo bredavandaag.nl

Bezoek vernieuwde Skidôme tijdens open dagen 30 september en 1 oktober

  Advertorial

(advertorial) - In het weekend van 30 september en 1 oktober zijn Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen de plaats waar iedere fervent en aankomend wintersporter moet zijn. Skidôme viert dan tijdens de open dagen de start van een nieuw wintersportseizoen.


Bezoekers worden uitgenodigd om tal van gratis activiteiten op de piste te ondernemen en kennis te maken met al het nieuws dat Skidôme het komende wintersportseizoen te bieden heeft.

Voordelig van de sport genieten
Voor wintersporters die straks goed voorbereid richting de bergen willen vertrekken, is dit het moment om een cursus, training of abonnement te boeken. Tijdens de Open Dagen profiteert men namelijk van exclusieve kortingsacties.

Op de dag zelf kunnen bezoekers tegen een speciaal tarief de piste op om daar deel te nemen aan onder andere gratis proeflessen, trainingen en clinics voor zowel de beginnende als de meer ervaren wintersporter.

Meer winterse beleving
De activiteiten op de piste worden aangevuld met de welbekende wintersportbeurs, waar diverse externe partijen op beide locaties de nieuwste wintersportartikelen presenteren. In Rucphen is er bovendien een tweedehandsbeurs met kleding en materiaal.

Het programma tijdens de open dagen start om 10.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Op beide dagen vinden de open dagen plaats bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief