Logo bredavandaag.nl

Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

  Advertorial

(advertorial) - Krijg vrijblijvend advies over hoe jij jouw woonwens in vervulling kunt laten gaan tijdens de Rabo Woonweken.  In deze periode is de Rabobank ook op zaterdag geopend voor extra advies. Bijvoorbeeld tijdens de NVM Open Huizen Dag.


Het is een dag waarop mensen massaal op zoek gaan naar hun droomwoning. Met de groeiende vraag op de woningmarkt is het misschien een hele uitdaging om jouw woonwens te vervullen. Het is belangrijk om snel te reageren en te weten of jouw droomhuis ook haalbaar is.

Om daar zekerheid over te krijgen introduceert Rabobank de Rabo Woonweken van 23 september tot en met 7 oktober. “Tijdens de Rabo Woonweken herkent u onze financieel adviseurs aan de oranje schoenen. Want zij lopen hard voor u. Een hypotheek binnen een week. Bij ons is het mogelijk”, geeft Marcel Paul, manager Financieel Advies van de Rabobank aan.

Check je financiële haalbaarheid
“Heb jij je droomhuis gevonden? Of wil je alvast weten wat je kunt lenen, zodat je gericht op zoek kunt gaan?”, geeft hij als voorbeeld. “Loop dan gerust eens binnen op ons kantoor aan het Kloosterplein. Zonder afspraak, zonder kosten.”

De specialisten van de Rabobank zitten klaar om antwoord te geven op alle vragen die te maken hebben met het realiseren van jouw woonwensen. “Naast zekerheid over de financiële haalbaarheid, krijg je meteen zicht op het actuele aanbod van bestaande woningen en nieuwbouwprojecten in de regio Breda.  The Colour Kitchen zorgt voor koffie met een bite.”

Ontdek meer met de WoonBox
Na je gesprek bij de Rabobank krijg je de WoonBox mee naar huis. Een doos vol informatie en inspiratie om je op weg te helpen naar jouw droomhuis. Speciaal tijdens de Rabo Woonweken krijg je hier een kortingsbon van VT Wonen bij. Spelenderwijs weten wat de vervolgstappen zijn? In de WoonBox vind je tevens een handige virtual reality app om je te helpen bij je keuze.

Tijdens de Woonweken is Rabobank Breda, kantoor Kloosterplein 11, ook open op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.  

Kijk voor andere locaties en extra openingstijden bij jou in de buurt op onze website.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief