Logo bredavandaag.nl

Van Doren Engineers zoekt technisch talent

  Advertorial

(advertorial) - Wat is er mooier dan je werk echt tot leven te zien komen? Voor medewerkers van Van Doren Engineers is dat in veel gevallen de dagelijkse praktijk.  Of je nu programmeur, engineer, elektromonteur, paneelbouwer of projectleider bent, veel werkzaamheden vinden plaats op de locatie van de opdrachtgevers van Van Doren Engineers. Dat kan een fabriek zijn, maar net zo goed een attractiepark.


Van Doren Engineers werkt onder meer vanuit Breda aan opdrachten  voor de meest toonaangevende productiebedrijven en machinebouwers in binnen- en buitenland. Daarvoor is het bedrijf op zoek naar mensen met een technisch hart, zoals projectleiders, hard- en software-engineers, calculators en elektromonteurs

Van Doren Engineers heeft een vooraanstaande naam in industriële automatisering en productie-ICT. Dat komt tot uiting in de oneliner: ‘Anders denken, gewoon doen’, vertelt algemeen directeur Jos van Doren. “Dit zegt alles over het DNA van ons bedrijf. Bij ons vind je mensen die verder denken, op zoek gaan naar slimme oplossingen en opdrachten net even anders aanvliegen. Tegelijkertijd zijn we die partner die alles oplost. Die gewoon de mouwen opstroopt en de klus klaart.”

Van Doren Engineers doet dat vanuit zes panden, met 67 bedrijfsauto’s en meer dan 250 werknemers. Dat worden er snel meer, vertelt Van Doren.  “Als bedrijf hebben we de laatste decennia enorme stappen gezet, zowel in omvang als in type projecten en kennisniveau.”  Het bedrijf heeft dit tot uiting gebracht in het gezicht naar buiten toe met de grootste restyling van de huisstijl in het 62-jarig bestaan. “Niet alleen om onze klantgroepen – productiebedrijven en machinebouwers – aan te spreken, maar zeker ook om onszelf in de kijker te spelen bij de nieuwste generatie technici. Want daar ligt nu de focus. Willen we voorop blijven lopen, dan is het zaak om nog meer technisch talent aan ons te binden.”

Van Doren Engineers is gespecialiseerd in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Het bedrijf heeft vestigingen in Beringe, Boekel, Breda, Heteren, Veghel en Nitra (Slowakije).

Meer weten of interesse in werken bij Van Doren Engineers? Ga naar www.vandoren.nl.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief