Logo bredavandaag.nl

Topscore Bredase Trust Verhuizingen op onafhankelijke beoordelingssite

  Advertorial

(advertorial) - Het Bredase Trust Verhuizingen behoort tot de best beoordeelde verhuisbedrijven van Nederland. Trust Verhuizingen is het enige Bredase bedrijf met meer dan 100 beoordelingen op de onafhankelijke beoordelingssite Sirelo. Trust Verhuizingen scoort een 9,3.


Eigenaar Frank Smael heeft een simpele verklaring voor de beoordelingen op de onafhankelijke site. “We scoren goed in prijs-kwaliteit-verhouding. We houden de lijntjes kort, ik zorg voor de uitvoering, Roos doet de planning. Je wordt bij ons als klant niet vijf keer doorgeschakeld en pas later teruggebeld.”

Trust Verhuizingen onderscheidt zich met wat Smael noemt ‘eerlijke prijzen’. “We onderscheiden ons met kwaliteit. We zijn niet de goedkoopste, daarvoor moet je niet bij ons zijn.”

Die eerlijke prijzen komen transparant tot stand. “Als je als klant contact opneemt voor een offerte, dan kom ik langs, altijd. We kijken we wat er binnenstaat en maken we een offerte op maat. Op die manier betaal je nooit teveel.”

Door te komen kijken, kan de klant ook meteen belangrijke zaken doorspreken. “Aandacht vragen voor een bijzonder of kwetsbaar stuk, maar ik kan ook adviseren over het al dan niet demonteren van een kast of bed. Het is altijd maatwerk.”

De ervaring van Smael en zijn collega’s komt ook daar tot uiting. “Als je elke dag verhuist, dan zie je wat er nodig is. Wij zien dat, doordat we werken met professionele verhuizers, we schakelen geen studenten in, onze verhuizers verhuizen elke dag.”

Om te zorgen dat de klant de verhuisdag goed doorkomt, zorgt Trust Verhuizingen ook voor gratis dozen, met inpakpapier. “En waar nodig kledingdozen of dozen voor schilderijen. Voor wie dat wil kunnen we ook inpakken. Twee dames komen dan een dag voor de verhuizing inpakken. Op die manier word je verhuisdag een stuk minder stressvol.”

Want dat stressen moet je niet onderschatten, weet Smael. “Er komt bij verhuizen heel veel op je af. Het is meer dan alleen verhuizen, het is behangen, vloeren kiezen en leggen, badkamer, schoonmaken. Dan kan het verhuizen maar beter goed geregeld zijn. Dat ontzorgt je gewoon.”

Zelf verhuisplannen? Bel met 076-7002037 of ga naar www.trustverhuizingen.nl voor meer informatie en een offerteaanvraag.

Trust Verhuizingen
Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076-7002037
info@trustverhuizingen.nl

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief