Logo bredavandaag.nl
Lekker weer, zondag 3 april 2016. In Breda werd het meer dan 20 graden.
Lekker weer, zondag 3 april 2016. In Breda werd het meer dan 20 graden. (Henk Voermans)

Wordt Breda de Beste Binnenstad? Jouw stem telt

  Advertorial

(advertorial) -  Breda heeft in elk geval al de tweede plaats te pakken in de strijd om de Beste Binnenstad van Nederland. Maar Breda wil natuurlijk winnen. De stem van bezoekers aan de binnenstad telt mee in het eindoordeel van de jury.


De Verkiezing Beste Binnenstad werkt hiervoor samen met Multiscope. Gezamenlijk is er een vragenlijst ontwikkeld waarbij de bezoekers van binnensteden gevraagd wordt naar hun mening over de binnenstad.

Hoe werkt het?
Stap 1 is de app downloaden van Multiscope. De app is gratis te downloaden via de appstore  of playstore

In de app kun je de vragenlijst van de Verkiezing Beste Binnenstad invullen. Als je tenminste in de binnenstad bent of bent geweest, want de app van Multiscope werkt op basis van locatie. Stap 2 is dus daadwerkelijk een keer de binnenstad te bezoeken. De vragenlijst verschijnt daarna automatisch als  pop-up op de mobiele telefoon.

Jurering
De resultaten van het mobiel onderzoek worden meegenomen tijdens de beoordeling van de binnenstad. De gegevens worden anoniem verwerkt in een rapportage die wordt uitgereikt aan de jury. De jury neemt uiteindelijk in november de beslissing wie de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’ in ontvangst mag nemen.

Dagje uit winnen?
Als dank voor het invullen van de vragenlijst wordt onder de deelnemers een dagje uit verloot in de winnende binnenstad. De winnaar wordt na de uitreiking van de titel op 23 november bekendgemaakt. Vanzelfsprekend stelt Breda een superleuk pakket voor twee personen samen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief