Logo bredavandaag.nl

Nieuwbouw Breda: BredaVooruit, De Majoor, Haag5 en De Tuinderij

  Advertorial

(advertorial) - Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Breda of directe omgeving. Op BredaWoont vind je een overzicht van de recente projecten en kun je zoeken in aanbod van ontwikkelaars.


Eén van de projecten die snel vordert is Blok C van Breda Vooruit aan de Stationslaan, waarvan de bouw spoedig start. Blok C bestaat uit acht types variërend tussen de ca. 143 en 256 vierkante meter, die allemaal beschikken over grote buitenruimten. Ze hebben een royale living met woonkeuken en drie of meer slaapkamers. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

In Etten-Leur bouwt NBU acht woningen, vier twee-onder-een-kap en vier vrijstaand geschakeld. De verkoop van de Majoor, zoals het project heet, is kort voor de zomervakantie begonnen en inmiddels zijn er nog maar enkele van de riante woningen te koop aan de Namenstraat en Concordialaan in Etten-Leur. De bouw van de woningen start nog dit jaar, in november. De prijzen liggen tussen  €365.000  en  €409.000 v.o.n, afhankelijk van het type.

In Princenhage begint Maas-Jacobs in het vierde kwartaal met de verkoop van de volgende fase van Haag5. Hierbij gaat het om 42 appartementen, waarvan zes penthouses. Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden zodat ze als eerste op de hoogte zijn van de start.

Plan de Tuinderij Zundert aan de Prinsenstraat ligt echt letterlijk aan de groene rand van de dorpskern. Het plan omvat 50 woningen en zeven bouwkavels, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen. Ontwikkelaar Maas-Jacobs start in het vierde kwartaal met de verkoop.

Volg BredaWoont

Op zoek naar een nieuwbouw woning in West-Brabant? BredaWoont houdt je op de hoogte van het aanbod in Breda en de regio. Meer nieuwbouw nieuws? Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief en volg BredaWoont op Facebook.

Alle info via www.bredawoont.nl en Facebook.com/bredawoontFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief