Logo bredavandaag.nl
Joop en Linda Brugel.
Joop en Linda Brugel. (Margret Tielemans)

Joop Brugel Woondesign laat al 20 jaar woondromen uitkomen

  Advertorial

(advertorial) - De herfst en winter zijn in aantocht, het jaargetijde waarin we meer binnen leven. Voor Joop en Linda Brugel van Joop Brugel Woondesign zijn dit razend drukke maanden. Al twee decennia verzorgt Joop Brugel Woondesign voor hun klanten de complete woninginrichting. Dit najaar viert het bedrijf zijn 20-jarig bestaan. Linda Brugel vertelt er enthousiast over.


Genieten van wonen in je eigen stijl
“Onze missie is om mensen te laten genieten van wonen, naar hun eigen smaak en sfeer. Wij helpen ze daarbij, als ze dat willen van ontwerp tot uitvoering.” Linda is trots op wat ze samen met haar man heeft bereikt. “En met ons team”, voegt ze er nadrukkelijk aan toe. “Met onze eigen vakbekwame adviseurs, stoffeerders, monteurs en parketteurs, schilders en behangers leveren wij absoluut kwaliteit. Ons team is onze kracht.”

Eén vast aanspreekpunt bij Brugel Woondesign
Waarom kiezen mensen voor Joop Brugel Woondesign? Linda hoeft er niet lang over na te denken. “Iedereen is welkom bij ons, voor hun complete woninginrichting of voor alleen het stofferen van een kussen.” Ze voegt er aan toe: “Onze klanten hebben bij ons één vast aanspreekpunt voor al het werk dat ze bij ons neerleggen en voor de planning daarvan.” Ze vervolgt: “We krijgen veel vertrouwen van klanten, vaak zelfs de sleutel van hun huis, dat vind ik een compliment.”

Klanten genieten mee van het jubileum
“We vieren onze twintigste verjaardag graag met iedereen die van woondesign houdt. Zo hebben we deze herfst en winter maandacties met voor elk wat wils. Zo geven we mensen op bepaalde dagen gratis 1 uur professioneel woonadvies door onze styliste. Op onze Facebookpagina Brugel Woondesign kunnen mensen de stijlvolle acties terugvinden”, beveelt ze aan. Volgen dus, die pagina!

De woontrends van nu
Tot slot, wat zijn de woontrends op dit moment? “We zien nu veel houten shutters en houten jaloezieën, vooral in natuurtinten. En in vloeren ben je trendy met visgraatmotieven, helemaal terug van weggeweest”, somt ze op. Linda is ook gecharmeerd van de raambekleding van nu: “Gordijnen mogen weer gezien worden. Patronen en kleuren zijn in.”

En de toekomst? “Er komen veel ontwikkelingen aan in de interactieve presentatie van woonontwerp en -inrichting, daar gaan we iets mee doen”, licht Linda al een tipje van de sluier op.

Nog een laatste tip van Linda en Joop: kijk voor inspiratie in beeld en geluid eens op www.woninginrichtingaanhuis.nl. Brugel Woondesign is hier als een van de eerste van deze website bij betrokken. Je ziet ze ook als sponsor in VT Wonen op tv.

Joop Brugel Woondesign
Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
info@joopbrugelwoondesign.nl
Tel. 076-514 8563

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief