Logo bredavandaag.nl

Nieuw in Breda: Centrum voor ‘onthaasting’ SenseCity

  Advertorial

(advertorial) - Floaten, yoga, pilates, mindfulness, heerlijke massages en een innovatieve virtual reality belevingscabine. Het zijn de ingrediënten waarmee SenseCity aan de Ginnekenweg 11-13 als vitaliteitscentrum voor body & mind 18 oktober opent..


Betreed je SenseCity, dan stap je als het ware in een Balinees kuuroord en neem je automatisch gas terug. Maandenlang is gewerkt aan het juiste interieurontwerp en de styling met de juiste materialen. SenseCity ademt rust.

De rustige kleuren, sfeervolle verlichting en verschillende hoekjes waar je even afstand kunt nemen van de drukte van alle dag brengen je in een andere stemming. Dat is nodig, weet Monique Verhulst van SenseCity. “Steeds meer mensen ervaren stress en leven het leven in een steeds hoger tempo. In de dagelijkse hectiek ervaren veel mensen dat het lastig is grip te houden op je leven en regelmatig terug te keren naar een natuurlijk rustpunt voor het behoud van vitaliteit en het in contact blijven met jezelf.”

Goed voor geest en lijf zorgen
Het vitaliteitscentrum biedt die ruimte. “Je onthaast en ontstresst bij ons, waardoor je lichaam en geest kunnen bijtanken. De tegenpool van de veeleisende en energie opslorpende wereld om ons heen. We hebben als missie het faciliteren van onthaasten, ontspannen en het goed voor je geest en lijf zorgen.”

SenseCity biedt binnen in het hart van het centrum van Breda veel verschillende mogelijkheden om het fysieke en mentale welbevinden te vergroten. “Want iedereen is anders en heeft zo zijn of haar voorkeuren en specifieke behoeften”, geeft Verhulst aan. “Bij de een gaat het om het verhelpen en voorkomen van spannings- en burn-out klachten, bij de ander om het versnellen van het herstel bij sport of topsport, of gewoon vaker een moment van ontspanning voor jezelf.”

Floaten
Zo biedt SenseCity floaten aan in luxe FloatEggs, het premium Floating Tank System, waarmee SenseCity de eerste en enige in Nederland is. “Er is een divers aanbod aan massages, inclusief de massagemogelijkheden op de Lemi Aemotio Spa massagetafel.” Daarnaast kun je plaatsnemen in de innovatieve Sensiks Sensory Reality Pod, een éénpersoons belevingssauna, waarin al je zintuigen aangesproken worden. “Ook bieden we mindfulness trainingen en workshops, diverse yogavormen, maar ook coachingstrajecten behoren tot de mogelijkheden.”

Het in SenseCity zijn, is al een ervaring an sich. “Ook voor een kopje koffie, biologische thee of andere drankjes en hapjes kun je bij ons binnenstappen. En wil je letterlijk de rust mee naar huis nemen om een moment voor jezelf thuis te faciliteren, dan kun terecht  in de SenseCity lifestyle winkel.”

De founders van SenseCity zijn Gert de Fijter en Gerrie Moerland. Hun initiële gedachte was: ‘We gaan ondernemen in rust.’  “We willen een weldadige ervaring voor lichaam en geest zijn en daarmee de transformatie naar een lifestyle met meer balans, meer levens- en werkgeluk voor iedereen mogelijk maken”, besluit Verhulst.

Zelf kennismaken?
SenseCity opent woensdag 18 oktober 2017 met een open dag van 09.30 – 19.00 uur.

Ginnekenweg 11 – 13
4818 JA  Breda
www.sensecity.nu
Volg ons op Facebook   FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief